Izšel je napovednik za Ronnie James Dio hologram turnejo

Ronnie James Dio hologram, foto: Eyellusion

Izšel je prvi uradni napovednik za Ronnie James Dio hologram turnejo z naslovom DIO Returns, kjer se bo pojavil “oživljeni” Ronnie v obliki holograma.

6. decembra so ustvarjalci hologramov iz Eyellusion prvič predstavili projekcijo Ronnie-ja, s kjer je nastal tudi 36 sekundni posnetek, v njem pa lahko oboževalci skupine Dio vidijo kaj lahko pričakujejo na omenjeni turneji.

Z Dio klasiko ‘Holy Diver’ v ozadju posnetek prikazuje hologram Roonie-ja v belem zgornjem delu in usnjenih hlačih, poleg njega pa v videu nastopa tudi kitarist Craig Goldy, pevec Tim ‘Ripper Owens’, basist Bjorn Englen, bobnar Simon Wright, klaviaturist Scott Warren in pevec Oni Logan.

Ronnie-jeva vdova Wendy Dio je potrdila, da bodo na seznamu odigranih pesmi na turneji poleg ‘Holy Diver’ tudi ‘Rainbow in the Dark’, ‘We Rock’, ‘King of Rock and Roll’, ‘Neon Knights’ in ‘Heaven and Hell’ od Black Sabbath ter ‘Man on the Silver Mountain’ od Rainbow.

Wendy Dio o hologram projektu

‘Ronnie je vedno želel eksperimentirati z novimi idejami na odru, bil pa je tudi velik Disney-ev oboževalec. S tem sem prepričana, da nam je dal svoj blagoslov za ta projekt z hologramom,’ je za Rolling Stone dejala Wendy. ‘S tem imajo oboževalci, ki so videli nastop Ronnie-ja, da ga vidijo ponovno, novim pa, da ga vidijo prvič “v živo”. Upam, da bodo vsi uživali v projektu v katerega smo veliko vložili.’

Scena na odru bo iz Sacred Heart in Dream Evil turnej, od nastopa do nastopa pa je obljubljena tudi manjša sprememba setliste.

Krstni nastop Ronnie James Dio hologram-a je bil sicer že izveden lani avgusta na Wacken Open Air, nastopili pa so tudi na 28. obletnici nagrad Pollstar Awards februarja letos v Los Angelesu, o čemer smo pa že poročali in si lahko preberete tukaj.