Iron Maiden: znana predskupina za zagrebški koncert

Iron Maiden bodo 24.7.2018 nastopili v Areni Zagreb.
Iron Maiden bodo 24.7.2018 nastopili v Areni Zagreb.

Legendarni britanski heavy metalci Iron Maiden bodo 24. julija nastopili v Areni Zagreb, zdaj pa je znano tudi, katera skupina pred njimi bo poskrbela za ustrezno ogrevanje.

 

Predskupina bo Tremonti

Za dvig temperature v dvorani bodo poskrbeli ameriški heavy metalci Tremonti. Igrajo žanrski koktajl, kar pomeni, da bodo v vaša ušesa spustili dozo trash, speed in alternativnega metala, ne bodo pa pozabili niti na hard rock ter post-grunge zvoke.

Sicer pa so Tremonti že v preteklosti imeli čast, da so delili oder z velikani Iron Maiden. Namreč bili so njihova predskupina na Maidnovi turneji Legacy Of The Beast. Tremonti so takrat ogrevali publiko v Franciji, Italiji, Švici, Portugalskem, Španiji in Poljski.

Mark Tremonti bo s skupino Tremonti ogreval občinstvo pred nastopom  zasedbe Iron Maiden.
Mark Tremonti bo s skupino Tremonti ogreval občinstvo pred nastopom zasedbe Iron Maiden.

Obiskovalce koncerta pa bodo na noge dvignili s svojimi uspešnicami ‘You Waste Your Time’, ‘Another Heart’, ‘All I Was’, ‘Cauterize’ in ‘The Things I’ve Seen’.

Kitarist in pevec Mark Tremonti (po katerem je skupina tudi dobila ime) pa je javnosti poznan tudi kot kitarist ameriške rock zasedbe Creed ter Alter Bridge. Poleg Marka so v skupini še kitarist Eric Friedman in bobnar Garrett Whitlock. Legendarni basist Wolfgang Van Halen pa jih je lani zapustil, zato ga na turneji nadomešča Tanner Keegan.