Iron Maiden pripravljajo nekaj zelo, zelo vznemirljivih stvari

Kitarist legendarne britanske heavy metal zasedbe Iron Maiden Adrian Smith je dejal, da bodo oboževalci navdušeni, ko bodo izvedeli, kaj si prizadevajo legende britanskega metala.

Bodo Iron Maiden končno postali del Rock And Roll Hall Of Fame

64- letni kitarist je namreč razkril, da britanske heavy metal legenda pripravljajo ‘nekaj zelo, zelo vznemirljivih stvari’ in ob tem obljublja, da bodo oboževalci skupine Iron Maiden navdušeni, ko bodo izvedeli, kaj nam fantje pripravljajo.

Adrian Smith je med drugim dejal: ‘Mislim, da se bo čakanje izplačalo. V pripravi je nekaj zelo, zelo vznemirljivih stvari. To je vse, kar lahko rečem, res … Mislim, da bodo oboževalci navdušeni.’

Med drugim bodo Iron Maiden prihodnje leto na festivalu Download nastopili kot ena izmed glavnih skupin. Junija in julija pa bi morali nastopiti na številnih prizoriščih širom Evrope, a se bodo glede tega morali prilagajati sproti glede na omejitve in pogoje zaradi pandemije. Smithove besede pa bodo vsekakor sprožile razpravo na socialnih omrežjih, kjer bodo oboževalci ugibali, kaj so nam tokrat zakuhali Iron Maiden.

Oboževalci skupine Iron Maiden pa te dni zagotovo glasujejo za svoje nominirance, da bodo končno vstopili in postali del Rock And Roll Hall Of Fame. Alice Cooper in Paul Stanley (KISS) sta v zadnjem tednu zapisala njuno stališče, da si skupina Iron Maiden zasluži mesto med največjimi imeni v pop in rock rock zgodovini. Kdo bo dejanski zmagovalec pa bo znano maja.