Ice on fire z novim videom ‘Rokenrol’

Skupina Ice on fire
Skupina Ice on fire

Novomeška rock mladina po izdanem singlu ‘Rokenrol‘ zdaj predstavlja še pripadajoči video. Vanj so vložili velika dela, časa in truda. Sami pravijo, da so posneli manifest rokenrola, sile, ki ne bo nikoli umrla.

O skladbi ‘Rokenrol’

Izdali so nov video. (FOTO: Ice on fire Facebook)
Izdali so nov video. (FOTO: Ice on fire Facebook)

Ice on fire smo produkt kemije med frendi!’ svoje spoznanje deli frontman benda Amadej Papež, ki se je pred dnevi vrnil s prostovoljnega služenja vojaškega roka. V bendu poleg njega igrajo še Janez Janežič, Nejc Godec in zadnja pridobitev, 16-letni bobnar Aleks Zorko.

Rokenrol je komad brez kompromisa. ‘Takoj, ko ga slišiš, je jasno, da se bo zgodilo nekaj več!’ je nad singlom navdušen novi bobnar. ‘To je najbolj divji in najbolj direkten komad plate, njegov edini namen pa je, da žge!’ ga dopolni vokalist in kitarist Amadej Papež ter samozavestno pospremi komad na pot: ‘Vrže te s stola, obnori te, prisili v skok. Skratka, ko ga poslušaš, si kralj sveta!’

Video izdelek Uroša Raztresna predstavlja mladi bend, z ognjem, snegom in pirotehniko pa namiguje na ostrino rokenrola. Snemanje je potekalo na Dolenjskem, snemalno noč pa sta zaradi uporabe pirotehnike in odprtega ognja spremljati tudi policijska in gasilska interventna skupina.

Bend bo še pred pomladjo izdal ploščo ‘Dobro v slabem‘, do takrat pa bodo mladi ambasadorji dolenjskega rocka izkoristili čas za pripravo na koncertno poletje. Nasmihajo se jim večji slovenski odri.