Ice on Fire proti trgovini z ljudmi

Skupina Ice on Fire (FOTO: Marko Alpner)
Skupina Ice on Fire (FOTO: Marko Alpner)

Mladi dolenjski rockerji, ki so letošnjo pomlad navdušili s prvencem ‘Dobro v slabem’ in poletnimi koncerti na odrih festivalov Castle KolpaGora RockaRocktronika,Lakeness, tudi jeseni ne bodo počivali. Ob boku legendarnih Sausages bodo nastopili na tradicionalnem koncertu ob dnevu boja proti trgovini z ljudmi, v ljubljanskem Kinu Šiška, v petek, 19.oktobra.

 

Aktivisti

‘Koncert nestrpno pričakujemo! Veselimo se dejstva, da bomo oder delili z legendarnim bendom, a še bolj kot to smo veseli, da lahko s svojim glasom prispevamo namenu prireditve!’ o bendovi aktivistični drži poročajo Novomeščani in dodajajo, da’…trgovina z ljudmi ni hec. Presenečeni smo bili, ko smo izvedeli, kako je ta problem pereč tudi danes.’ V opozarilo na to problematiko bo peterec v tednu po koncertu javnosti predstavil sveži sigel ‘Rane in nesmisel’.

Vabljeni na generalko

Pred koncertom v Kinu Šiška pa frontman Amadej Papež in ekipa vabijo še na akustični koncert v ljubljanski Prulček, v ponedeljek, 15.oktobra ob 21h. ‘To bo naš prvi akustični koncert in uradna generalka z druženjem za Kino Šiška,’ vabi Papež.