I.C.E. se vračajo s skladbo ‘Lahko bi bilo lepo’

Skupina I.C.E. (FOTO: Vasja Humar)
Skupina I.C.E. (FOTO: Vasja Humar)

Skupina I.C.E. je nastala leta 2005 in v dobrem desetletju nanizala kar lep nabor uspešnih radijskih singlov (‘Na liniji’, ‘Kje si zdaj, ‘Sanjaj’, ‘Živim brez navodil’, ‘Cukr Pop’, ‘Spomni se’ …) in dva studijska albuma z naslovom ‘Na liniji’ ter ‘Tu je raj’.

 

I.C.E. se vračajo na glasbeno sceno

Pevka in protagonistka skupine, Renata Mohorič, je svojo pevsko kariero začela prav v pop rock skupini I.C.E, kjer se je uveljavila tudi kot avtorica besedil in soavtorica glasbe.

Po krajšem premoru se skupina I.C.E. vrača nazaj še bolj močna kot kadarkoli prej – z močno, emocionalno in osebno izpovedno skladbo.

 

O skladbi ‘Lahko bi bilo lepo’

‘Gre za emocionalno, osebno izpovedno skladbo, ki govori o življenjskih trenutkih, ko se zaradi težkih izkušenj zapremo do te mere, da niti potencialno lepih trenutkov več ne spustimo v svoje življenje. Ko okrog sebe postavimo zid, ki ne spusti ne “dobrega” in ne “slabega”, in ko se kasneje dejansko zavemo, da na ta način ne moremo začutiti življenja. Skladba se zaključi z vprašanjem, če se je morda vseeno smiselno prepustiti in zopet zaživeti ne glede na bolečino, ki jo lahko odprto srce prinese.’ – RENATA MOHORIČ