Hoomstock tudi letos združuje najboljše iz glasbene regije

Skupina Koala Voice
Skupina Koala Voice

Mali festival na slovensko-hrvaški meji za 15 prinaša največja regionalna glasbena imena – ne zamudi festivala Hoomstock!Poletne aktivnosti je treba planirati pravočasno

Poletne aktivnosti je treba planirati pravočasno. Proti koncu avgusta bo na sporedu odličen glasbeni festival, vstopnice pa so za zdaj izjemno ugodne. Gre za edini hrvaški festival, ki se ga sliši tudi v Slovenijo, Hoomstock. Letos, v svoji 13. ediciji, prinaša največja imena hrvaške alternativne scene (in še kakšno regionalno ime). V Humu na Sutli, čisto zraven mejnega prehoda, bodo 24. in 25. avgusta na treh odrih nastopali izvajalci, zaradi katerih je vredno iti na izlet v to mestece v Hrvaškem Zagorju.

Nastopajoči na letošnjem festivalu Hoomstock.
Nastopajoči na letošnjem festivalu Hoomstock.

Uro in pol prijetne vožnje od Ljubljane oz. uro od Maribora se nahaja Hum, majhno mesto z velikim festivalom. Najboljši način za zaključek poletja: odlična muzika, dobra družba in bivanje v naravi – vse to je Hoomstock.. Tudi letos je za kupce vstopnic kampiranje brezplačno. Hoomstock je zeleni festival, katerega letošnja misija je recikliranje vsega razen bendov – vsi doslej najavljeni izvajalci na fetivalu nastopajo prvič!

Prihod na 13. Hoomstock so potrdili Darko Rundek in Ekipa, Urban&4, Koala Voice, Dogs in Kavala, Stray Dogg, MRFY, The Guru Guru, Antenat, Rezerve, Ogenj, Debeli Precjednik/Fat Prezident, NLV, J.R. August, Tus Nua, Mary May, Bruto Geto, Pat Tern, Harvo Jay in Home Conflict.

Karte so v prodaji preko spletnega sistema Entrio. Cena je izjemno prijaznih 15 evrov!

Facebook event