Hamo & Tribute 2 Love poletje preživljajo na odrih!

Hamo & Tribute 2 Love - koncert v Ljubljani (junij 2021). Foto: Marko Alpner

Hamo & Tribute 2 Love so konec junija izdali nov album ‘Iz4Kani skorlajv’. Njegova pot do občinstva sega pravzaprav v leto 2019, v čas izida četrtega studijskega albuma ‘4K’.

Zimski čas tisto leto se jim je zapolnil z akustičnimi koncerti in band je dobil jasno sporočilo – občinstvo je bilo željno tudi njihovega akustičnega pogleda na lastno muzikoHamo & Tribute 2 Love so tako izklopili kable, se vrnili k osnutkom skladb in jim nadeli novo, akustično podobo. Prvi izštekan koncert se je zgodil v Štihovi dvorani Cankarjevega doma. In ker je bil koncert tako dober, surov in tako nenavadno magičen, so Hamo & Tribute 2 Love po njem sklenili, da bodo prihajajoče koncerte snemali in izdali live album. Dva koncerta sta se sicer res še zgodila, a materiala jim ni uspelo posneti, nato pa so se naša življenja ustavila. Hamo & Tribute 2 Love so tako naredili edino, kar so lahko –  skladbe za album ‘Iz4Kani skorlajv’ so v živo posneli  v studiu, brez občinstva. Skoraj v živo torej.

Album ‘Iz4Kani skorlajv’ je luč sveta ugledal konec letošnjega junija. In pred zasedbo Hamo & Tribute 2 Love se je spet znašel koledar, poln koncertnih datumov. To poletje so tako že nastopili, v takšni ali drugačni obliki, v Štanjelu, Ljubljani, Domžalah, Murski Soboti, Mariboru, Dravogradu, Žalcu, v Laškem, Sežani, Polhovem Gradcu in Kostanjevici na Krki, v avgustu in septembru pa jih čakajo še koncerti:

05.08. – Fara, Castle festival
06.08. – Kranj, Letno gledališče Khislstein
13.08. – Zagorje ob Savi, Mlada Zagorska noč / Hamo in Rudi Buča
14.08. – Izola, Letni kino Arrigoni
18.08. – Koper, Poletje z biseri / Hamo in Tokac – 1NA1
19.08. – Brestanica, Grad Rajhenburg / Hamo in Rudi Bučar
20.08. – Slovenska Bistrica, Grad / Hamo in Rudi Bučar
27.08. – Celje, Vodni stolp
28.08. – Vipava, Dvorec Lanthieri / Iz4Kani
03.09. – Ljubljana, SiTi teater pod zvezdami

Za nove koncertne termine spremljajte Hamo & Tribute 2 Love spletne kanale.

Album Hamo & Tribute 2 Love ‘Iz4Kani skorlajv’ je na voljo:
Digitalna različica: https://smarturl.it/hamo_t2l_iz4kani
Naročilo vinila: https://www.resetiraj.se/Hamo--Tribute-2-Love/