Hamo & Tribute 2 Love kmalu v Cvetličarni

(FOTO: Marko ALPENR)
Skupina Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Marko ALPENR)

Z novim albumom ‘3p‘ v digitalni različici Hamo & Tribute 2 Love v četrtek 16. novembra že prihajajo na oder ljubljanske Cvetličarne! Na koncertu napovedujejo še več lubezni in sveže pesmi, ki bodo prvič izdane prav na novi cedejki.

 

Izdali bodo album ‘3p’

Hamo & Tribute 2 Love nedvomno vedo kaj hočejo in znajo to tudi prepričljivo povedati. Letošnji 3p je za prebojne blues rockerje že tretji studijski album in vinilna različica je požela fantastične kritike ter že velja za enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

16. novembra bodo imeli Hamo & Tribute 2 Love koncert v Cvetličarni.
16. novembra bodo imeli Hamo & Tribute 2 Love koncert v Cvetličarni.

Butična naklada vinilnega ‘3p’ je na koncertu v Šiški pošla hitreje kot vroče žemljice, vso lubezen in poredni blues rock za dva pa so fantje zdaj zgostili tudi na cedejko, ki jo boste lahko prvič otipali prav v Cvetličarni.

Na novi album so uvrščene tudi 3 nove pesmi. Na plošček prihaja doslej še neizdan duet z naslovom “Dolgo nisva pila” v sodelovanju z odličnim kantavtorjem Rudijem Bučarjem, duet “Tud za naju dva” s pevko Renato Mohorič in nova skladba “Prepovedana tla”.

Bluesovsko in iskreno se na novem albumu lotevajo preigravanja različnih odtenkov lubezni, v ljubljanski Cvetličarni pa napovedujejo: ‘Vreme za lubezen’!

 

Promocijski koncert v Cvetličarni

Z napovedano predstavitvijo novega albuma se Hamo & Tribute 2 Love pripravljajo na vrhunec letošnjega 3p potovanja na katerem so nanizali presežek za presežkom.

Hamo & Tribute 2 Love z nastopi vedno navdušujejo. (FOTO: Marko ALPNER)
Hamo & Tribute 2 Love z nastopi vedno navdušujejo. (FOTO: Marko ALPNER)

Omejeno vinilno naklado albuma so predstavili s februarskim razprodanim koncertom v Kinu Šiška, celoletna turneja skoraj ni premogla koncerta pred katerim ni pisalo RAZPRODANO, poletje pa so napolnili z gostovanji na velikih festivalskih odrih in ga zasluženo okronali z nagrado Zlata piščal za izvajalca leta.

Jeseni so se z naskokom vrnili tudi na radijske valove z napovednim singlom ‘Vreme za lubezen’, ki z erotičnimi podtoni jesenske deževne kaplje prenese v mokro mistiko ljubezenskega poligona in napove kakšno vreme lahko pričakujete tudi 16. novembra v Cvetličarni. Na ljubljanski koncert tako fantje prihajajo v izjemni formi in najboljši možni obliki!

Na oder ljubljanske Cvetličarne prihajajo najbolj cvetoče rožice ta hip: Hamo & Tribute 2 Love – četrtek, 16. novembera!

Vstopnice za koncert že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim (Pošta Slovenije / Petrol / OMV / Big Bang) in TUKAJ.