Hamo & Tribute 2 Love: Edini Šiškin koncert v Križankah

Skupina Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Marko Alpner)
Skupina Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Marko Alpner)

Tokratni zapis namenjamo obvestilu o ljubezni. In spomniku, da je ta že na voljo. Za posluh, za srečanje, za stik, za nakup.
Težko pričakovane dodatne vstopnice za koncert zasedbe Hamo & Tribute 2 Love @ Križanke: 22.5.2022 ob 20.25 so namreč v prodaji že od petka. Bliskovito pa se bližamo že skoraj polovici razprodanih Križank.

 

V Križanke torej prvič v letu lubezni in v mesecu ljubezni

Vsaka vstopnica pa za povrh odklepa še t.i. ‘gudibag‘, v katerega so Hamo & Tribute 2 Love že naložili polovico skladb iz prihajajočega albuma ‘22‘, ki bo na vinilu izšel na dan njihovega koncerta v Križankah.

Sicer pa Hamo & Tribute 2 Love že nestrpno pričakujejo mesec maj – mesec, ki je že tradicionalno okronan za mesec ljubezni. In letos je bo maja v zraku res veliko! Band, ki lubezen nosi v svojem imenu kar 2x – enkrat z besedo in enkrat s srcem v logotipu – je letošnje leto poimenoval ‘leto lubezni’, v Križankah pa bodo nastopili v mesecu ljubezni! Ljubezen, po dveh letih razslojevanja, deljenja in prepira potrebujemo bolj kot kadarkoli: ‘Cel svet ta trenutek potrebuje ogromno sočutja in ljubezni. To valuto je potrebno spodbujati, ker je edina, ki nas združuje!’ pravijo Hamo & Tribute 2 Love. In da bo lubezni še več bodo na dan koncerta v Križankah, 22.5.2022, izdali svoj nov album ’22’ na vinilu.

Hamo & Tribute 2 Love bodo letos prvi band, ki bo stal na odru Poletnega gledališča Križanke. ‘Vsak slovenski bend v mislih sanjari o Križankah, moje sanje zdaj postajajo vedno bolj resnične 🙂 ‘ se koncerta veseli Matevž Šalehar Hamo.

Hamo & Tribute 2 Love.

Z vsako vstopnico pa si naložite tudi do 5 skladb iz albuma ’22’!

Vsaka vstopnica za koncert namreč vsebuje QR kodo, ki je pravzaprav ključ do dodatnih vsebin, vezanih na prihajajoči album ’22’ in koncert v Križankah. Hamo & Tribute 2 Love so v ‘gudibag’, ki ga QR koda odpira, že dodali 5 novih skladb iz prihajajočega albuma ’22’, tri od teh so na voljo samo z vstopnico: ”Ker nas z nakupom vstopnice podpirate, vam le-to želimo vrniti, se vam nekako zahvaliti in hkrati nadgraditi vaše zaupanje v našo glasbo. Saj veste; če daš, nekdo ima velja v obe smeri”. Poleg skladb ‘Vse lepo za vse’ in ‘Zato ker je mraz’, dveh do sedaj izdanih singlov iz prihajajočega albuma ’22’, so v ‘Križanke gudibagu’ še skladbe ‘Pusti mi prižgano luč’, ‘Sončen dan’ in ‘Ideje boga’ ter druge vsebine. In vsakega 22ega v mesecu bodo v gudibagu novi bombončki, ki vam bodo približali prihajajoči album ’22’ še pred njegovim izidom 22.5.2022 na koncertu v Križankah.

Že kupljene vstopnice za v Križanke prestavljen koncert iz Kina Šiška seveda veljajo za novo lokacijo in nov termin in prav tako vsebujejo QR kodo z dostopom do ‘gudibaga’.