Hamo & Tribute 2 Love bodo izdali album ’22’

Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Nadica Petrova)
Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Nadica Petrova)

Hamo & Tribute 2 Love bodo konec tedna, v petek, 10. marca, igrali pred razprodano Katedralo Kina Šiške. Na dan koncerta izdajajo nov album ‘22‘, ki je za sedaj na voljo le na vinilu, s petkom pa prihaja še v CD formatu in na pretočne platforme. Album ’22’ je sicer prvič zarohnel lani v Križankah, letos pa bo njegov izid bolj klubski.

Hamo & Tribute 2 Love: Koncert ob izidu albuma ’22’

Koncerti Hamo & Tribute 2 Love so vedno poslastica za glasbene rokenrol sladokusce. Še posebej takrat, ko je na mizi svež album in temu primerno posebno koncertno praznovanje. V petek, 10. marca, bodo v Kinu Šiška pozdravili prihod albuma ‘22‘. Albumi ‘Dve‘, ‘Pol‘, ‘3p‘, ‘4K‘ in ‘Iz4Kani‘ bodo dobili svojo šesto studijsko sestro, kar je dovolj tehten razlog za veliko praznovanje. Album je prvič zarohnel lani v Križankah, ko je izšla njegova vinilna različica, 10. marca pa končno izide še v CD in digitalni obliki.

Obeta se čustvena fuzija novih materialov in starih uspešnic, ki se jih je v dveh desetletjih nabralo. Zagotovo boste lahko slišali ‘Dolgo nisva pila’, ‘Ona gre’, ‘Greva še mal dlje’, ‘Vija vaja ven’, ‘Prvo vrsto’, ‘Rožice’, ‘Gospo Magister’, ‘Pomlad’ in seveda lep kos novega albuma, ki je že nanizal prve uspešnice – ‘Vse lepo za vse’, ‘Sončen dan’, ‘Zato ker je mraz’ in najnovejšo ‘Pusti mi prižgano luč’.

Hamo in ekipa so zapriseženi borci živega nastopanja in prav ta praksa je tisto, kar njihovi poslušalci najbolj cenijo. Dobrih 50 koncertov na leto, vsako leto, so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Koncert je razprodan.

Hamo & Tribute 2 Love: prihajajoči koncerti

Po koncertu v Kinu Šiška in z novim albumom v malhi bodo Hamo & Tribute 2 Love koncertirali še v Kranjski Gori na pokalu Vitranc (11. marec), v Kulturnem domu Krško (7. april), dvakrat v razprodanem domžalskem Blunoutu (14. In 15. april), 22. aprila pa bodo obiskali še eno posebno koncertno lokacijo – Škofjeloški grad. Karte za tamkajšnji koncert bodo šle v prodajo v ponedeljek, 13. marca, preko sistema mojekarte.si in bodo samo v prvem dnevu prodaje na voljo po polovični ceni. Za nove koncertne datume pa spremljajte band na njihovih družbenih medijih.

Seznam prihajajočih koncertov:
10.3. Kino Šiška, Ljubljana RAZPRODANO
11.3. Pokal Vitranc, Kranjska Gora
7.4. Kulturni dom Krško, Krško
14.4. Blunout, Domžale RAZPRODANO
15.4. Blunout, Domžale dodatni koncert RAZPRODANO
22.4. Škofjeloški grad, Škofja Loka (karte v prodaji na mojekarte.