Guns N’ Roses so se zavihteli na 4. mesto

Sodeč na portal Billboard je skupina Guns N’ Roses s turnejo, ki nosi ime ‘Not In This Lifetime‘ in se sarkastično navezuje na izjavo Axla izpred let, češ da se fantje ne bodo nikoli združili, postala četrti najbolj uspešen band.

 

V žep pospravili 475 milijonov ameriških dolarjev

Guns N' Roses se letos vračajo v Evropo.
Guns N’ Roses se letos vračajo v Evropo.

Zaslužkarji so v žep pospravili kar 475 milijonov ameriških zelencev. Zadnji koncert so odigrali 29. novembra v Los Angelesu.

Turneja je presegla celo Rogerja Watersa in njegov ‘The Wall Live‘, ki mu je prinesel v denarnico 459 milijonov. Skupina U2 se je ustavila na samem vrhu lestvice s 736 milijoni na njihovi ‘360°‘ stadionski turneji, sledijo pa ji Rolling Stones z ‘A Big Bigger Bang‘ in 558 milijoni dolarjev. Tretji so Coldplay, ‘A Head Full Of Dreams‘ jim je prinesla 523 milijonov.

S člani zasedbe Guns N’ Roses je neprestano potovala skupina 70 ljudi, medtem ko se številka vključno z vozniki tovornjakov in ostalimi povzpne tudi do 500. Vse se je začelo leta 2016 s klubskim nastopom v Las Vegasu in nato na festivalu Coachella.

Rokerji pa niso še končali. Junija se bodo ponovno vrnili v Evropo za sedem tednov nastopov, medtem ko kasnejši načrti ostajajo neznani.