Glač z novim videom ‘Do naslednjič’

Robi Glač (FOTO: YouTube)
Robi Glač (FOTO: YouTube)

Robija Glača smo lahko spoznali kot člana razigranih mladih rockerjev Lumberjack, sedaj pa se kot Glač podaja na samostojno glasbeno pot. Po prvem samostojnem singlu ‘Oda čustev‘ nam predstavlja ‘Do naslednjič‘.

O skladbi ‘Do Naslednjič’

Premislek, ki se skriva za spevnim singlom, ki je tudi Glačevo avtorsko delo, je vse prej kot enostaven, ali kot pove sam: ‘Predstavljaj si, da se vse usedeš v avto, se odpelješ in veš, da ko boš prišel na cilj, bo konec. Od tam naprej ne bo ničesar več. O čem bi razmišljal, medtem ko bi opazoval okolico? Bi dovolil, da ti misel na preteklost, ki te zna kdaj razžalostiti, uniči zadnji dan in pot v njem? Ali bi si končno priznal, da nisi imel vedno prav, da si iskal izgovore samo zato, ker te je bilo strah kazati slabosti in da so brazgotine le lažna cona udobja? Si pripravljen sprejeti samega sebe z vsem, kar te je pripeljalo do tega trenutka in ne dovoliti, da stvari ki so se zgodile, uničijo vse lepo, ki se še lahko zgodi? Vse napisano je razlog, da se je rodila pesem ‘Do Naslednjič’ in mogoče nekoč nekomu kaj od tega pride prav.’

Do naslednjič pa ima tudi razgibano video podobo, ki iz gledalca izvablja najrazličnejše emocije. Za Glačev video je ponovno poskrbel njegov dolgoletni prijatelj in perspektivni režiser David Podgornik, ki z vsakim projektom znova očara s svojo kreativnostjo.