Gene Simmons (KISS) zapušča Kalifornijo

Gene Simmons se je znova 'stresel' nad proticepilce.
Gene Simmons se je znova 'stresel' nad proticepilce.

V nedavnem intervjuju za KTLA 5 Morning News je spregovirl basist in pevec zasedbe KISS Gene Simmons in navedel razlog, zakaj sta se z ženo odločila, da zapustita Kalifornijo.

Iz Kalifornije se z ženo seli v Nevado

Simmons je pred tem že nekajkrat jasno in glasno spregovoril, da želi zapustiti Kalifornijo. Glavni razlog je ta, da si želi mirnejšega življenjskega sloga. Poleg vsega pa je Beverly Hills priljubljena destinacija številnih obiskovalcev, kar mu je prav tako moteče.

Simmons je dejal: ‘Najin prečudovit dom na Beverly Hillsu, ki je na kar dveh hektarjih, z bazenom in vso potrebno opremo … Rada sva imela to hišo, in dolgo časa sva imela rada L.A. Tu, sva vzgojila dva otroka, ki sta se zdaj odselila in kupila hiši v Hollywood Hills. Zame in za Shannon pa je prišel čas, da L.A. in Kalifornijo zapustiva. Torej, seliva se v Lake Tahoe v Nevado (Kanada). To je hkrati žalosten in vesel čas. Žalostno je, ker sva tu v prečudoviti hiši vzgojila otroka, veselo pa je, ker prehajava v novo fazo. Na vhodu torej ne bo več tour busov in nič več zemljevidov, kje živijo slavni ljudje.’

Dodal je še: ‘Dom, hiša, je več kot le imetje in vse to – je najin dom; je kraj, kjer sta odraščala otroka. Resnično upam, da bo tudi novi lastnik, ki bo kupil to hišo zelo vesel, kot smo bili mi. Podobno, kot da bi zaključil srednjo šolo, ali morda odšel od doma; rad imaš starša in na določeni točki tudi dom, ampak potreben je korak dalje. To je naslednja faza.’

Posestvo se prodaja za vrtoglavih 25 milijonov dolarjev. ((FOTO: Christipher Amitrano))
Posestvo se prodaja za vrtoglavih 25 milijonov dolarjev. ((FOTO: Christipher Amitrano))

Lani jeseni je Simmons dal na trg svojo hišo na Beverly Hillsu za 22 milijonov dolarjev. V hišo je nato vložil veliko denarja v izboljšave in ceno nepremičnine dvignil na 25 milijonov dolarjev. Hiša se še vedno prodaja.

Poleg vsega je Simmons kot razlog selitve navedel tudi razlog, da jima je po selitvi otrok z ženo hiša postala enostavno prevelika.