Gene Simmons je nazaj!

Gene Simmons na samostojni turneji. Foto: musicfeeds.com

Pravzaprav sploh ni nikoli odšel. Je glamerski superheroj in princ rokenrola. Okrancljan z zlatimi ploščami v različnih kategorijah, z več kot 100 milijonov prodanih CDjev in DVDjev po vsem svetu. Lastnik zvezde na Hollywood Walk of Fame, prisoten tudi v Hall Of Fame. Da, vse to je eden in edini Gene Simmons.

V 2017 smo se besno drenjali na še zadnje koncerte poslovilne turneje zmagovitih KISS. Mogoče je kdo od nas to poglavje duševno že zaključil. Ampak se je zmotil. Veliki Gene Simmons se s spremljevalnim bendom v 2018 vrača na odre, da ponovno razvadi KISS Army po celem svetu.

Želel sem si turneje po manjših dvoranah. Rad bi igral na prizoriščih, nabito polnih ‘die-hard’ KISS fenov. To je moj načrt za leto 2018.

To, ter verjetno pospraviti v žep še kak kupček goldinarjev, ki ga ne bi bilo potrebno razdeliti s KISS v polni postavi. Ampak – to je Gene Simmons. V naslednjem letu se tako lahko tudi Evropejci nadejamo ponovne možnosti prisluhniti največjim KISS uspešnicam. Prikrajšani bomo sicer za kostumsko izkušnjo, ampak nič za to.

V naši bližini bo Gene pristavil 16. julija 2018 v dunajskem Gasometru.

Evropski poletni datumi. Foto: twitter.com

KDO: Gene Simmons s premljevalnim bendom
KJE: Gasometer, Dunaj, Avstrija
KDAJ: 16. julij 2018

V organizaciji Mind Over Matter Music si lahko vstopnice zagotovite pri www.musicticket.at ter www.oeticket.com.