#FUKSi LiVE – V Litostroj prihajajo S.AR.S., HAMO & T2L in Alo!Stari

SARS (Foto: PROMO)

#FUKSi vročica v prestolnici ne pojenja! Potem ko je letošnji FESTIVAL URBANE KULTURE SLOVENIJA septembra dobil nepričakovan elektronski podaljšek s Fernando Martins ter ekskluzivnim skupnim setom Marka Nastića in Dejana Miličevića, bodo 16. oktobra svoj dodatni šus indijanskega festivalskega poletja dobili še ljubitelji kitarskih rifov!

Da je dvorana L56 v Litostroju odlično koncertno prizorišče, so avgusta dokazali po dveh letih spet polno naelektrena Siddharta, Lumberjack in Fat Butlers. Največji jesenski koncert v prestolnici pa bodo spletli regionalni težkokategorniki S.A.R.S., zaljubljeni bluz-rockerji HAMO & TRIBUTE 2 LOVE ter vroči mariborski punkrockerji ALO!STARI.

#FUKSi LiVE
S.A.R.S. * HAMO & TRIBUTE 2 LOVE * ALO!STARI
Sobota, 16. 10 * 20.00 @ L56 – Litostroj, LJ
Vstopnice: www.EVENTIM.si in PETROL * Nakup tudi z BON21

S.A.R.S. so regijo osvojili s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva, tako samostojno kot v soundclashu z Dubiozo pa so slovensko občinstvo osvajali tudi na nepozabnih Ritmih Mladosti v Stožicah. Iskrice med Žaretom, Ivano, bendom razgretimi navijači pod odrom bodo zagotovo tudi tokrat preskakovale kot po tekočem traku, saj bodo v Ljubljani nastopili prvič po zaustavitvi koncertne scene.

#fuksi

Hamo & Tribute 2 Love ob vsakem nastopu sprožijo eksplozijo čustev, ki jih poganja njihov poredni blues-rock za dva. Prekaljeni muzičarji so pustili pečat v najboljših domačih rock in pop bendih, ob bogatem studijskem opusu pa so se tudi sami vpisali med vodilna imena domačega pop ‘n’ rolla. Da ne bo kakšnih presenečenj: letos so posneli peti album, ki ga bodo izdali naslednje leto.

Dobro nabrušeni Štajerci ALO!STARI so eden najbolj osvežilnih bendov tega trenutka, Nea vem kam, Kaj naj zaj nareim, Star, Vse bi dal … pa himne nove generacije. Člani so pravzaprav stari glasbeni mački, ki so z bendi, kot so Happy ol Mc’Weasel in Trash Candy, odigrali preko 300 koncertov po celi Evropi, zdaj pa eksplodirali kot Alo!Stari. Pravijo, da so za njihovo neverjetno kemijo in energijo na odru potrebne tri sestavine: “Morš bit dovolj nor, devetdeseta so zakon in uživati moraš v tem kar delaš!”