#FUKSi early bird razprodan v treh minutah

Siddharta (foto: Marko Alpner)

Glasbenih dogodkov ter druženja željni ljubitelji visokooktanskega rock ‘n’ rolla in prvoligaškega tehna so v hipu razgrabili prva dva paketa vstopic za Festival #FUKSi 2021, ki mu bosta poveljevala SIDDHARTA in DEBORAH DE LUCA. Prihaja še kup bendov in didžejev, število vstopnic pa je zelo omejeno, zato se splača pohiteti z nakupom.

“Skoraj sem spregledal, da tole ne bo še en spletni glasbeni dogodek v živo. No, če bo to V ŽIVO v živo je pa treba takoj po karte!” je odziv, ki pove veliko o tem, kako smo se navadili, da gledamo najljubše bende in didžeje le še na spletu – hkrati pa kaže, da si ljudje želijo pravega rejvanja in rock ‘n’ rolla – pod odrom, z neznanci, glasno in na štrom. Vse to in še kaj bo ponudil letošnji Festival #FUKSi, ki je v času mantre ‘ostani doma’ občinstvo zalagal s spletnimi nastopi z atraktivnih lokacij po vsej Sloveniji, zdaj pa končo napovedal tudi nekaj ‘prave akcije iz mesa in krvi.’ Pa predvsem – brez kavča!

Štart predprodaje vstopnic za dogodek v ljubljanskem Litostroju je bil temu primeren: early bird vstopice so pošle v pičlih treh minutah, drugi akcijski paket pa v naslednje pol ure. Zamudnikom tako ne preostane drugega, kot da se hitro dokopljejo do kart po redni ceni, katerih število bo omejeno skladno z pravili NIJZ. Če bi zaradi poslabšaja epidemije prišlo do odpovedi dogodka, bistvene omejitve kapacitete ali bi se spremeili pogoji za vstop na prizorišče (PCT), organizator zagotavlja takojšnje vračilo kupine.


20. in 21. 8 @ L56 Litostroj, LJ

#FUKSi 2021

DEBORAH DE LUCA * SIDDHARTA …

Po letu in pol prisilne žurerske pavze, festival #FUKSi nadaljuje pohod na predkoronskem vrhuncu: vrača se kraljica napolitanskega tehna, Deborah De Luca, Ljubljano pa bo stresla tudi Siddharta. – Atraktivno prizorišče – omejeno število vstopnic & vračilo kupnine v primeru novih koronskih omejitev!

Vstopnice prodaja www.Eventim.si


Osvežimo spomin: #FUKSi – Festival urbane kulture Slovenija je glasbeni festival, ki ga organizira agencija Collegium Mondial Travel, vrhunec doživi med poletjem v prestolnici, s podpornimi atraktivnimi dogodki pa se v različnih krajih po Sloveniji občasno razcveti tudi v manjših grižljajih. Zadnjega smo bili deležni malo pred koronsko ustavitvijo družabnega življenja, ko je z  razprodanim nastopom v Cvetličarni Ljubljano stresla tehno valkira DEBORAH DE LUCA.

Takoj po nepozabnem nastopu, ki je pred nabito polno dvorano pustil lačne in žejne tehna na stotine rejverjev, je Deborah obljubila, da se kmalu vrne v Ljubljano. Tisti kmalu se je sicer malo zavlekel, je pa zato prav ona prvo veliko ime svetovne tehno scene, ki napoveduje nastop ob ponovem zagonu scene na sončni strani Alp!

Debora De Luca bo tako še obogatila zvezdiški soundtrack, ki so ga pod praporom festival #FUKSi pred njo že zazamovali tudi opusi mojstrov, kot so Morcheeba, Röyksopp, David Morales, Umek, Booka Shade, Jazzanova, Fun Lovin Criminals, Ø [Phase], Sladica, Tom Trago, Ten Walls in mogi drugi.

Ob pivu, burgerjih in izbrani muziko v živo pa se bodo že večer prej zabavali ljubitelji visokooktanskega rock ‘n’ rolla. Prvo ime petkovega večera bo SIDDHARTA – v polni, energični, glasni in povsem naelektreni izvedbi, kakršno tudi že zelo pogrešamo!

Tomija in bande ni treba posebej predstaviti, saj so sinonim za odlično muziko in glasbene presežke, tokrat pa jih boste lahko doživeli na novem atraktivnem prizorišču!