Big Foot Mama bo praznovala v polni areni Stožice

Big Foot Mama praznuje izid prve vinilke Akustika
Big Foot Mama - foto: Luka Kaše

Skupina Big Foot Mama je trenutno v polnem teku s pripravami na veliki, že skoraj razprodani, koncert v Areni Stožice, kjer bo obeležila svojo 30. obletnico delovanja in svojemu občinstvu odigrala številne uspešnice iz bogate glasbene kariere.

Kaj pravi Big Foot Mama?

 

Ob boku z vajami Big Foot Mame potekajo intenzivne priprave s kreativno in produkcijsko ekipo, ki z režiserjem Igorjem Zupetom  in Nordcross produkcijo snuje svetlobno scenografijo (Gregor Smrdelj), scenografsko postavitev odra (Marco Juratovec), vizualno podobo na LED zaslonih (Lina Rica in Ivana Armanini) in režijo TV prenosa.

IZJAVA BIG FOOT MAME:
»Za nami je 32 let dolga zgodba številnih spominov in podvigov, življenjskih odločitev in dosežkov. Hvaležnost temu teku na dolge proge se spodobi oplemenititi na najimenitnejšem koncertnem prizorišču v Ljubljani, kjer bomo uprizorili svoj največji spektakel doslej!«

BIG FOOT MAMA: 30 LET – ARENA STOŽICE
20. maj, 20:00
 (< — klik, klik)

ŽE KUPLJENE  VSTOPNICE VELJAJO ZA NOV DATUM (< — klik, klik)

Nakup vstopnic je mogoč tudi z BON21
Več informacij TU. 

NAPOVEDNIK si lahko ogledate TU.

Težko si je zamisliti, kako dolga doba je zdaj že 32 let, težko je v enem stavku strniti vse dogodke in spomine! Zgodovina govori sama zase, saj so Bigfooti po vsem tem času uspeli ohraniti status edinstvenih rock velikanov. Osem studijskih albumov, na desetine ponarodelih pesmi in ikoničnih videospotov, na tisoče koncertov, številne razprodane velike dvorane ter nepregledno število oboževalcev različnih generacij – vse to je veličastna statistika, ki pa malo pove o tem, kaj pomeni 32 let življenja posvečati projektu, ki je iz najstniškega hobija prerasel v rock’n’roll institucijo.

Big Foot Mama (Foto: Luka Kaše)

Koliko garanja, vlaganja, odpovedovanja, uživanja v vzponih in reševanja iz težkih trenutkov – to je srž življenja petih fantov, ki so medtem iz nadebudnih razigranih najstnikov zrasli v zrele rock’n’roll umetnike. Ja, Big Foot Mama že 32 let uspešno piše zgodbo o neusahljivi ustvarjalnosti in veliki ljubezni do rock’n’rolla. Slovenski glasbeni prostor bi bil brez njihove stalne prisotnosti bistveno drugačen.

Spodobi se, da tako visok jubilej dobi mesto v zgodovini Big Foot Mame: veliki koncert v ljubljanski Areni Stožice 20. maja 2022!