Foo Fighters napovedali Evropsko turnejo

Skupina Foo Fighters (FOTO: mxdwn)
Skupina Foo Fighters (FOTO: mxdwn)

Ameriška zasedba Foo Fighters se v prihajajočem poletju odpravlja na manjšo Evropsko turnejo. V sklopu le te se bodo ustavili na nekaterih evropskih festivalih v kombinaciji s samostojnimi koncerti. Nam najbližje se bodo ustavili 19. junija v Puli.

Zasedba bo v pulski Areni natopila prvič. Ena od največjih svetovnih rock skupin zadnjih 20. let pa je za svoje premierni dogodek v regiji izbrala morda najlepši koncertni prostor v tem delu Evrope. Koncert bo ekskluziven, število vstopnic pa je omejeno na 7.000 obiskovalcev.

To je verjetno ena najpomembnejših mednarodnih turnej, ki jo je Hrvaška kadarkoli gostila. Je pa tudi absolutna poslastica za vse ljubitelje rock glasbe, tako zaradi statusa in velikosti zasedbe Foo Fighters, kot tudi zaradi same lokacije, kjer bo koncert potekal.

Vstopnice bodo na voljo od peteka 23.11. od 10. ure dalje preko sistema Eventim.  Organizator ob enem sporoča, da bo mogoče kupiti štiri vstopnice na osebo.

Cene vstopnic pa so sledeče:  460 kn  (61,93€) za parter, 430 kn (57,89€) za sedišče, 370 kn (49,81€) za zgornje stojišče, za invalide pa cena znaša 190 kn (25,58€).