Floor Jansen (Nightwish) z novo skladbo ‘Daydream’

Floor Jansen (FOTO: www.floorjansen.com)
Floor Jansen (FOTO: www.floorjansen.com)

Pevka priljubljene skupine Nightwish Floor Jansen je postregla z novo skladbo ‘Daydream‘ in s tem še dodatno dala vpogled v svoj prihajajoči album ‘Paragon‘.

‘Daydream’ je močna rock balada

Skladba ‘Daydream‘ bo tudi na njenem prihajajočem solo albumu ‘Paragon‘, ki bo uradno izšel 24. marca. ‘Daydream’ je zadnja skladba za predogled prihajajočega ploščka in sledi štirim prej izdanim singlom ‘Invincible‘, ‘Me Without You‘ in ‘Storm in Fire‘.

Solo projekt je Floor omogočil, da ponovno nadaljuje po teatralni poti udarnih rock balad, ki jih kronajo njen osupljivo močan vokal in pop usmerjene melodije.

Glede skladbe je Jansen dejala: ‘Navdušen sem, da sem končno izdal svoj najnovejši singel ‘Daydream‘! Ta pesem je zame zelo osebna, saj je bila napisana med zaprtjem zaradi pandemije, ko se mi je zdelo, da sem izgubila sled o sebi. Izlila sem vse čustva v to močno rock balado in komaj čakam, da jo slišite.’

To pomlad bo Jansen odšel na evropsko turnejo po Nizozemski, Nemčiji, Švici in Avstriji, ki se bo začela 11. aprila v Amsterdamu.