Flirrt gre v nebo z Anjo Rupel

Skupina Flirrt (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina Flirrt (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Mojstri romantike in muzike za žur, po koncertih v razprodani Festivalni dvorani, hali Tivoli in na polnem Kongresnem trgu v Ljubljani, vabijo 15. 3. na specialko v Nebo. – Njihova posebna gostja pa bo Anja Rupel, ikona slovenske popularne glasbe, ki je zadnja leta nimate priložnost prav pogosto ujeti na odrih.

Mojstrom romantike se bo pridružila Anja Rupel

‘Romeo & Julija’,’ Ona’,’ Ko je ni’, ‘Njena balada’, ‘V mojem telesu’, ‘Punca v belem’, ’20 let nazaj’, ‘Na peronu’, ‘Inja’, ‘Kako si kaj’,’ Ko leživa ‘ … so le nekateri največji hiti skupine FLIRRT, ki že četrt stoletja polni radijski eter in koncertne dvorane z žurerskimi himnami in muziko za stiskanje.

Pevec, eden najbolj iskanih slovenskih glasbenih avtorjev in gonilna sila benda, Rok Lunaček, kitarist Štefan Kokalj, klaviaturist Matjaž Ravnikar, bobnar Domen Malis in basist Klemen Bartol prihaja jo v Nebo na svoj prvi ljubljanski koncert po do zadnjega kotička razprodani Festivalni dvorani in dobrodelnem nastopu pred polnim Kongresnim trgom.

Anja Rupel je antološka persona slovenskega mainstreama. Z njo smo rasli v novem valu in občutkih Videosexa, skozi njeno solo kariero, kjer nas je začarala z ‘Odšla bom še to noč’, ‘Lep je dan’, ‘Odpri oči’ in nešteto drugimi večnimi hiti. Njeno pero je sicer po žensko nežno, a zna povedati trše bistvo, ki je včasih skrito očem. Vesel sem in štejem si v čast deliti z njo oder. Pa to ni le vljudnostna puhlica – cel Flirrt komaj čaka na njene nebeške note in verze. – ROK LUNAČEK

Fantje so v odlični formi in ustvarjajo s polno paro, kar dokazuje tudi njihova zadnja uspešnica ‘Kako si kaj‘, s katero so zaznamovali radijski in TV-eter ob koncu minulega leta, ki si ga bodo zapomnili tudi po tem, da so v Tivoliju nastopili z legendarno skupino Smokie.

V Nebu bodo odigrali vse svoje hite, na odru pa se jim bo kot posebna gostja pridružila ANJA RUPEL – ikona slovenske popularne glasbe, ki nas s svojim glasom boža in dviguje utrip že vse od 80. let.