EXIT nominiran za najboljši svetovni festival

EXIT Festival Main Stage

Sloviti britanski NME je festival EXIT nominiral v kategoriji za najboljši festival na svetu. EXIT je tako postavljen ob bok izvajalcem kot so Lana Del Rey, Billie Eilish, The Weeknd, Måneskin, BTS, Lil Nas X, Taylor Swift, Liam Gallagher in drugi. 

Britanski NME (New Musical Express) je eden od najuglednejših svetovnih medijev, ki ima že več kot 70-letno tradicijo. Letošnja podelitev odmevnih nagrad se bo zgodila 2. marca v dvorani O2 Academy Brixton v Londonu. Na že 69. podelitvi bodo nagrajeni in izpostavljeni najboljši na področju glasbe, filma, televizije in drugih različnih oblik zabavne industrije. Exit, ki je bil eden prvih svetovnih festivalov po pandemiji, je tako tik ob rami s festivali kot so Reading & Leeds, Fuji Rock, Wireless in drugi.

EXIT je na evropskih festivalskih nagradah slavil v kategoriji najboljši evropski festival že dvakrat, prav tako pa s prizorišča vsako leto poročajo vsi svetovni mediji, tudi The Guardian, New York Times, CNN in BBC.

Letos čaka festival že 21. izvedba. Prihod na Petrovaradinsko trdnjavo v Novem sadu pa sta med 7. in 10. julijem potrdil Nick Cave in The Bad Seeds ter Boris Brejcha.

Sicer pa je ekipa slovitega Exita z mislimi tudi že na festivalu Sea Star, kjer so nastopajoči znani že nekaj časa. Cypress Hill, Amelie Lens, UMEK, Mediza in drugi. Več na www.seastarfestival.com.

Vstopnice so že v prodaji!