Elvis Jackson s prenovljenim singlom in videom ‘Loser’

Skupina Elvis Jackson (FOTO: Rudi Uran)
Skupina Elvis Jackson (FOTO: Rudi Uran)

Z novo zastavljenim projektom je v studiu Evolucija pod taktirko Simona Jovanovića nastala prenova že znanega singla ‘LOSER’, tokrat v izvedbi vseh 8 članov posadke 2020.

Sledi akustična turneja

Za video produkcijo in zanimiv vpogled v zakulisje Elvis Jackson je poskrbela ekipa Tele Ho (Urban Simčič in Jernej Auguštin), video, ki je nastal na lokacijah Izštekanih, Glasbenega mesta Detroit, Cvetličarne in studia Evolucija.

Ena najglasnejših domačih zasedb Elvis Jackson se v letu 2020 podaja na akustično turnejo. Gre za akustično preobleko največjih hitov v razširjeni zasedbi; na odru se Budi, Slavcu, Bertu in Sokiju pridružuje brass sekcija – Luka Ipavec na trobenti, Matej Kužel na saksofonu in Domen Gantar na pozavni.

Elvis Jackson bodo v družbi zgoraj naštetih gostov svojo akustično zgodbo predstavili že 5. februarja v ljubljanski Cvetličarni, v nadaljevanju leta pa si boste bogat glasbeni aranžma ajdovske zasedbe, ki bo navdušil tako mlajše kot tudi starejše generacije punk rockerjev, lahko ogledali na številnih koncertnih in festivalskih odrih.