Einschlog izdali singel ‘Find Your Way’

Einschlog (Foto: Sara Kager Photography)

Predstavljamo video za skladbo ‘Find Your Way’ z albuma ‘Guts & Glory’ zasedbe Einschlog!

Tričlansko pomursko heavy metal zasedbo sestavljajo Denis Ilješ na vokalu in basu, Marjan Kovačič na električni kitari in Timo Kosi na bobnih. Glede na to, da so v glasbenem okusu vseh članov zasedbe že od nekdaj prisotni trši zvoki, so skozi svojo avtorsko glasbo poskušali izpeljati svoj zvok, v katerem je čutiti predvsem melanholijo in temačnost.

Prvenec ‘Guts & Glory’ je nastal pod taktirko producenta Tilna Sapača iz studia Homeland production, obeta pa dobro dozo kombinacije metala in rocka, ki ga zaznamujejo predvsem izvirne kitarske solaže, težka bobnarska roka in surov vokal.

Na odru se v zadnjem času originalni postavi pridruži tudi izkušeni kitarist Jože Glažar, da glasba v živo dobi še močnejši zvok. Seveda pa člani v obdobju med nastopi in po izdaji prvenca ne počivajo, v nastajanju so namreč novi avtorski komadi, v katerih pa ostajajo zvesti svojemu zvoku.

Februarja 2023 je skupina izdala videospot z naslovom ‘Find Your Way’, katerega produkcijski del je v celoti prevzel Jože Glažar.