Editors se konec maja vračajo v Slovenijo!

Editors se vračajo v Ljubljano!
Editors se vračajo v Ljubljano!

Priljubljena angleška indie – rock zasedba Editors se vrača v Ljubljano! V sklopu Kurzschluss-a bodo nastopili v četrtek, 31. maja 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Editors so priljubljeni po vsem svetu

Eden najboljših in najpopularnejših angleških indie-rock bendov se vrača v Slovenijo. Pred leti so nastopili v nabito polnih Križankah, leta 2015 pa še v razprodani Kino Šiški.

9. marca letos so izdali nov studijski album ‘Violence‘, ki ga bodo tokrat predstavili v živo tudi slovenskemu občinstvu.

Tom Smith (vokal, kitara in klavir), Russell Leetch (bas kitara, klaviature, back vokal), Ed Lay (bobni), Justin Lockey (glavna kitara) in Elliott Williams (klaviature, kitara in back vokala) bodo še enkrat več s svojimi uspešnicami poskrbeli, da bodo dobre glasbe lačni oboževalci znova siti, vsaj za nekaj časa.

Z delovanjem so začeli leta 2002 in do danes izdali že šest studijskih albumov. Njihov najuspešenjši album je ‘The Weight Of Your Love‘ (2013). S kopičenjem uvrstitev na lestvice desetih najbolj prodajanih po Evropi (med drugim prva mesta na Nizozemskem in v Belgiji ter četrta zaporedna uvrstitev med naj deset v Veliki Britaniji) je bendu priskrbel pozicijo headlinerjev na festivalih Rock Werchter in Lowlands ter večerne nastope na Glastonburyju in Readingu, poleg tega pa še dolg seznam prek 100 koncertov in festivalov na štirih celinah, vključno z njihovim čisto prvim koncertom v Afriki.

Tokrat pa bodo slovensko občinstvo skušali prepričati z aktualnim studijskem albumom ‘Violence‘, ne bodo pa manjkala niti vse njihove večje uspešnice, ki so skupino katapulitrale v svet blišča in slave ter posledično na številne razprodane odre!

KDO: Editors
KDAJ: četrtek, 31. maj 2018
KJE: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Slovenija
Vstopnice bodo kmalu na voljo!