Eddie Van Halen zapustil bolnišnico

Eddie Van Halen (FOTO: Eddie Van Halen Facebook)
Eddie Van Halen (FOTO: Eddie Van Halen Facebook)

Po poročanju TMZ naj bi Eddie Van Halen že zapustil bolnišnico, v kateri je bil več dni zaradi zapletov pri zdravljenju raka.

 

 

Kriva je reakcija na zdravila

Viri, ki so blizu legendarnemu kitaristu namreč poročajo, da je bil prejšnji teden sprejet v bolnišnico zaradi težav s črevesjem in bolečin v trebuhu. Oboje pa naj bi bila reakcija na zdravila, ki jih Eddie jemlje proti raku na grlu. Bolnišnico je zapustil v nedeljo, njegovo zdravstveno stanje pa naj bi se precej izboljšalo.

O domnevnem poslabšanju zdravja kitarista zasedbe Van Halen je bilo v zadnjem času precej govoric. TMZ je celo poročal, da je Van Halen v zadnjem času pogosto potoval med Ameriko in Nemčijo, kje naj bi že nekaj let zdravil raka. Govorice so šle takrat celo tako daleč, da so ljudje mislili, da je Eddie na smrtni postelji, a k sreči ni bilo tako hudo. Eddiejev zastopnik pa takrat teh govoric ni želel komentirati.

Na začetku letošnjega leta so se širile tudi govorice, da se bo zasedba Van Halen znova združila v prvotni zasedbi. Ni čisto jasno, zakaj do turneje nato ni prišlo, a velik razlog bi lahko bilo prav zdravstven stanje legendarnega kitarista.