Ed Sheeran predstavlja čisto novi singel ‘Bad Habits’

Ed Sheeran (Foto YouTube)

Ed Sheeran predstavlja čisto novi singel ‘Bad Habits’, za katerega je videospot posnel v svojem vampirskem alter egu in se z njim podal v up-tempo poletni zvok. Videospot si je v samo nekaj urah ogledalo že več kot milijon gledalcev.

Skladbo je Ed napisal v sodelovanju s svojima dolgoletnima sodelavcema Johnnyjem McDaidom (‘Shape of You’) in FREDom (No.6 Collaborations Project). Režijo videospota je zaupal Daveu Meyersu, ki je preteklosti že sodeloval z Billie Eilish in Kendrickom Lamarjem.

Predstavitev nove skladbe se je začela s premiero videospota na priljubljeni platformi Youtube, zvečer pa se bo zgodil tudi premierni nastop v živo, ki si ga boste lahko ogledali prek livestreama na platformi TikTok. Nastop se bo zgodil v okviru Evropskega nogometnega prvenstva.

Bad Habits je prvi Edov uradni singel po tretjem studijskem albumu ÷ in kasnejšemu projektu No.6 Collaborations Project. Sheeranova zadnja, dve leti trajajoča presežna svetovna turneja je pevca proslavila kot enega najbolj zaželenih glasbenikov na planetu.