Duo Okustični s priredbo skladbe ‘Ta noč je moja’

Duo Okustični
Duo Okustični

Janez Bončina Benč je leta 1983 izdal skladbo ‘Ta noč je moja‘. Skladba je postala del slovenske zakladnice in doživela veliko preoblek.

Karin in Mate sta pesem preoblikovala po svoje

Karin Zemljič in Mate Brodar sta pesem preoblikovala po svoje. Na svoj, okustični način. Prefinjeno in s polno mero okusa, ki ga imata. Rezultat dobrega dela potrjuje tudi sporočilo Benča, ki ga je poslal Matetu: ‘Mate, tako se to dela!’

Skladba je bila posneta v studiu Dolina miru, ki je glavno kreativno okolje Mateta in Karin. Klavir je prispeval Sebastijan Duh. Mix in master skladbe, pa je izpod prstov Martina Bezjaka in Mateta.

Dva glasova in kitara. Moški in ženska. On z izjemno bogato glasbeno zgodovino. Ona polni svojo biografijo tako hitro, da ni mogoče slediti. Mnogi radi iščejo v glasbi tisti FAKTOR X. Ta FAKTOR X je pri njima izhodišče, vse ostalo je samo za poslušat, uživat in sprejemat z veliko mero! Zasedba OKUSTIČNI se je javnosti predstavila v velikem slogu. K sodelovanju sta Mate in Karin povabila glas. Glas, ki je last Jadranke Juras. Za svoj medijski prvenec je ekipa spisala skladbo ‘PRI NAS‘, jo opremila z videospotom in presenetila. Vse. Tudi tiste, ki dvomijo.

Ekipo lahko ujamete 22. junija na premiernem nastopu otvoritvenega večera Festivala Lent.