Don Allen predstavljajo skladbo ‘Cukr, rock’n’roll in ti’

DON ALLEN (Foto: Management skupine)

Skladbo “Cukr, rock’n’roll in ti” je posnel odličen primorski rock’n’roll band Don Allen. Govorimo o zasedbi, ki kroji šele prve resne korake na sceni, a glede na njihove cilje, delo in energičnost o uspehu v prihodnosti ni dvoma. 

Skupina Don Allen je kot strela iz jasnega pred nekaj meseci debitantsko izdala prvo skladbo “Okus marelice”. Sedaj pa so tukaj z novim singlom “Cukr, rock’n’roll in ti”. Skladba, ki jo je napisal frontman in vodja skupine Alen Klepčar, govori o treh stvareh, ki jih “njegova rockerska duša” nujno potrebuje vsak dan, da preživi. Alen, Sandi, Dominik, Jernej in David pravijo, da se težko opredelijo kot ena zvrst: “Band je mešanica rock’n’rolla, pop-a in neke svojevrstne ljudskosti”, pravijo. “Pomembna je pa energija in užitek, kar pa se sliši že iz skladb”.

Don Allen imajo v rokavu skritih že kar nekaj skladb, ki jih obljubljajo v prihodnje, a pravijo, da se je pred tem treba naposlušati tiste prve, “Okus marelice” in pa njihovih najljubših treh stvari, ki vam jih predstavljajo danes – “Cukr, rock’n’roll in ti”.