Domen Don Holc predstavlja ‘Lucy and Molly’

Domen Don Holc (FOTO: Claudi Sovre Mikelj)
Domen Don Holc (FOTO: Claudi Sovre Mikelj)

Domen Don Holc se vrača z novim singlom – ‘Lucy & Molly‘.

O skladbi ‘Lucy & Molly’

Pod producentsko taktirko sta se tokrat poleg Domna Dona Holca podpisala Tomaž Marič in Krešimir Tomec (s katerima je sodeloval že pri pesmih ‘Tak je Tak Bo’, ‘Povej mi stvari’, ‘Kam Da Dam’). V zasedbi, pri glasbi in aranžmaju pa so se mu pridružili še Manca Trampuš na vokalnih linijah, Jani Hace na basu, Jakob Podlesek na kitari in Tomaž Marič na tipkah. Skladba je bila posneta v Studiu Hemingvejka in v Attic Studiu v Ljubljani.

Domna dobro poznamo kot kitarista ene uspešnejših glasbenih zasedb pri nas – Koala Voice. Lansko leto pa je javnosti predstavil tudi svoj solo projekt, imenovan Mlada leta.

Komad govori o notranjih in zunanjih bojih, pozicijah in iskanju balansa, v katerih se človek znajde tekom odraščanja, tekom življenja, ko hodi po poti in se nagiba, kdaj na svetlo, kdaj na temno stran poti.
In na tej poti poskuša najti razumevanje, sprejemanje, ljubezen, spoštovanje do samega sebe, svojega obstoja in dela, do drugih, do problematike biti, ljudi, družbe in okolja. Vsega, kar nas obdaja. Vsega, kar obstaja. Ko gre Dalaj Lama v picerijo, naroči eno z vsem. – DOMEN DON HOLC