Doktor predstavlja skladbo ‘Last Save’

Doktor (Foto PROMO)

Pod okriljem založbe Dallas Records svojo ordinacijo odpira Doktor iz hrvaške Reke! Umetnik, producent in kantavtor s singlom LAST SAVE najavlja izid prvenec albuma. Najnovejši Doktorjev plastikpop izdelek spaja retro elemente 90 – tih in 2000-tih z elektronsko produkcijo, kar je tudi njegov zaščitni znak.

Stranski učinki: po konzumaciji predpisanega opozarjamo na povečane koncentracije serotonina in dopamina ter splošno izboljšanje zdravstvene slike. Doziranje po potrebi.

Pesem LAST SAVE je nastala kot svojevrsten produkt glasbe, ki jo najraje poslušam tudi sam, posebno so izraziti ritmi funka, gritchcora, hyperpopa, ki v zadnjem času na svetovnih glasbenih lestvicah dosegajo vrhove…Hyperpop je nekaj popolnoma novega za našo sceno, na svetu pa obstaja že veliko glasbenikov, ki ustvarja svojo različico hyperpopa, vesel sem, da hyperpop počasi prihaja na naša tla z prav mojo glasbo.’ – DOKTOR

glasba, besedilo, produkcija | DOKTOR

video | DOKTOR & PLASTIKPOP

Singel spremlja videospot iz Plastikpop produkcije – je kombinacija digitalne animacije in retro gaming elementov, album pa bo predvidoma izšel konec tega leta, Doktor obljublja, da bo album izdelek velik hommage estetiki skate pop punk kulture konec 90 – tih in 2000 – ih.