Dickinson: ‘Iron Maiden bomo umrli na odru’

Skupina Iron Maiden (FOTO: Iron Maiden)
Skupina Iron Maiden (FOTO: Iron Maiden)

Kot vse kaže, se legendarni britanski heavy metalci Iron Maiden še ne nameravajo upokojiti.

 

Kot kaže se jim z upokojitvijo nikamor ne mudi

Frontman skupine Iron Maiden Bruce Dickinson je namreč dejal, da se skupina še ne namerava upokojiti. Namignil je celo, da bodo na odru do točke, ko dobesedno ne bodo več zmogli.

V nedavni radijski oddaji za Full Metal Jackie US je Dickinson vztrajal, da skupina v bližnji prihodnosti ne namerava inštrumentov obesiti na klin in se upokojiti. Dejal je, da Iron Maiden v svojem početju uživajo še bolj, kot v preteklosti.

Dickinson je dejal: ‘Resnično se sploh ne nameravamo upokojiti. Mislim, da bomo verjetno umrli na odru. Lahko si zamislim slabše kraje za smrt. Ampak ne, ne načrtujemo upokojitve. Vsi smo še vedno polni energije in navdušenja, zato komaj čakamo, da se spet zberemo in začnemo vaditi za prihajajočo turnejo.’

Dodal je še: ‘Kar se naših oboževalcev tiče, imamo zdaj različne generacije oboževalcev. Tudi na pogovornih oddajah se lahko šali o starosti občinstva, saj je polovico občinstva moje starosti, druga polovica pa je precej mlajša. Briljantno. Imamo vse te medgeneracijske stvari.’

Iron Maiden so lani izdali sedemnajsti studijski album ‘Senjutsu‘, Bruce pa je razkril, da je bil pred izdajo plošček dve leti po zaključenem snemanju skrit v trezorju.