Dee Snider potrdil pripravo novega solo albuma

Foto: Dee SNider (FB profil), promo
Foto: Dee SNider (FB profil), promo

Nekdanji vokalist zasedbe Twisted Sister Dee Snider je potrdil pripravo novega solo albuma. Prihajajoči izdelek bo nasledil For The Love Of Metal iz leta 2018.

Dee je na svojem Twitter profilu zapisal:

Kot kaže, se bom vrnil v studio, kjer bom posnel nov studijski album. Ista ekipa in Jamey Jasta, ki bo znova poskrbel za produkcijo. Trenutno smo sredi pisanja novega materiala.

For The Love Of Metal je nastal pod producentsko taktirko Jameyja Jaste (Hatebreed in Kingdom of Sorrow), ki naj bi bil tudi »glavni krivec«, da se je Dee sploh odpravil v studio. Naj spomnimo, Jamey je v sklopu svojega podcasta Deeja izzval, da naj slednji tako kot Rob Halford leta 2000 posname »sodobni« metalski album. Na presenečenje prvega je Dee izziv tudi sprejel. Pod pogojem, če bo Jamey zasedel mesto producenta. Kot posebno zanimivost velja izpostaviti še dejstvo, da gre še za en Deejev »samostojni album«, kjer sam ni napisal niti vrstice. Sodeč po njegovih izjavah iz preteklosti, naj bi razlog za to tičal v zastarelosti njegovega sloga pisanja. Mladi poslušalci pač potrebujejo svoje junake in ne tistih, ki so jih poslušali njihovi starejši bratje.