Corey Taylor mora posneti samo še 3 skladbe

Corey Taylor mora posneti samo še 3 skladbe
Corey Taylor - Slipknot - foto: Lisa Maree Williams/Getty Image

Frontman skupine Slipknot, Corey Taylor, se ni pretirano sekiral, ko je bil pozitivnem na testiranju za COVID-19. Nedavno je pevec razkril tudi, da je bolezen ustavila njegov napredek na novem albumu skupine Slipknot, za katerega je že skoraj končal snemanje vokala.

V virtualnem intervjuju za GalaxyCon, ki si ga lahko ogledate spodaj, je Taylor razkril, da mora na naslednjem sedmem albumu skupine Slipknot posneti samo še nekaj pesmi. “Ta teden bi pravzaprav moral končati vokal. Vendar se je vse zjebalo. [zaradi diagnoze COVID],” je dejal Taylor. “Pravzaprav mi preostanejo le še tri pesmi. Vse druge skladbe sem naredil, ker sem jih delal vmes med turnejami.”

Slipknot so svoj zadnji studijski album, We Are Not Your Kind, izdali leta 2019. Taylor je pojasnil, da se bo naslednja plošča skupine razširila na zvok We Are Not Your Kind, z nekaj neverjetno težkimi pesmimi in besedili z različnih vidikov. Zdaj je frontman priznal, da ima novi album celo raje kot We Are Not Your Kind. “V bistvu mi je ta bolj všeč kot zadnja,” je dejal. “Zadnja mi je všeč. Res je dobra. Na tej je nekaj temnejšega, težjega sranja. Obstaja nekaj melodij, ki so dejansko izven področja, kar smo počeli prej. Ampak vse skupaj jebeno deluje. In obstaja nekaj prekletih, divjih, težkih sranj, na katere sem res navdušen.”

Slipknot naj bi se naslednji mesec odpravili na Knotfest Roadshow s Killswitch Engage, Fever 333 in Code Orange. Prav tako bodo zamenjali Nine Inch Nails kot headlinerje na jesenskem Riot Festu in Welcome to Rockville, potem ko so NIN odpovedali vse preostale datume turneje 2021. Kljub povečanju števila primerov COVID-19 po vsej državi in ​​zaskrbljenosti zaradi obsežnih koncertov, je Taylor dejal, da se bodo Slipknot držali svojega urnika tako dolgo, kot bodo lahko. “Zaenkrat se vse še dogaja,” je dejal. “Dokler se bodo koncerti odvijali, bomo tam. Ne bomo jih preklicali, dokler nas absolutno ne prisilijo k odpovedi.”