Cigarettes After Sex ponovno v Zagrebu

(FOTO: Facebook)

Nekaj ​​več kot eno leto po njihovi premierni predstavi na Hrvaškem se Cigarettes After Sex vračajo v Zagreb. Koncert na prostem je predviden 6. julija na Dvorišču Močvare i Jedinstva v Zagrebu.

Po izidu težko pričakovane prve plošče bo eden najhitreje rastočih glasbenih fenomenov tega trenutka obiskal Zagreb! Brooklynška zasedba Cigarettes After Sex z istoimenskim prvencem na široko odpira vrata v svoj čudovito zasanjan svet noir romantike, ki nam ga je prvič razkrila s spontano uspešnico ‘Nothing’s Gonna Hurt You Baby’.

Nič ni bolj vznemirljivega, kot ujeti nastop izvajalca na tisti sladki točki preloma med vročičnim hajpom in polnopravnim zvezdništvom, in pri Cigarettes After Sex je v zraku čutiti prav to napetost.

Cigarettes After Sex so na krilih velikih demo singlov, ki so jih izdali na kanalu YouTube, ustvarili ogromno zanimanja za medije in ljubitelje glasbe, zagrebški koncert pa bo po vseh pričakovanjih hitro razprodan. Priznanja, ki so jih v zadnjem času pridobili, so številčna. Med drugim so dobili povabilo od Nicka Cavea, da odprejo njegovo prihajajočo ameriško turnejo.

Kje? Dvorište Jedinstva (Močvare), Trnjanski nasip bb, Zagreb

Kdaj? Petek, 6. julija 2018