Chris Slade (AC/DC): ‘Moja usta so zapečatena’

Chris Slade
Chris Slade

Bobnar legendarne avstralske zasedbe AC/DC Chris Slade pravi, da so njegove ‘ustnice zapečatene’, ko gre za odgovor na vprašanje o možnosti, da bi AC/DC nov studijski album posneli s pevcem Axlom Roseom.

 

Chris Slade molči kot grob

Ne glede na dejstvo, da je skupina AC/DC pred dvema letoma zaključila svetovno promocijsko turnejo albuma ‘Rock Or Bust‘, se pojavljajo vedno glasnejše govorice, da obstaja velika verjetnost, da bo vokalist na morebitnem novem ploščku prav Axl Rose, ki je tudi sodeloval na zadnji turneji, ko je vskočil namesto Briana Johnsona, ki je zaradi težav s sluhom bil primoran zapustiti koncertne odre, vsaj začasno.

Poleg težav z Brianovim zdravjem je skupina AC/DC doživela še velik in hud udarec, ko je umrl soustanovitelj in gonilna sila skupine Malcolm Young. Iz skupina pa sta odšla tudi bobnar Phil Rudd in Cliff Williams. Vsi ti dogodki pa so privedli do številnih vprašanj. Oboževalci se namreč ves čas sprašujejo, ali bo Angus Young nadaljeval pot, ali pa je čas, da se
dokončno poslovijo in upokojijo.

Bo na novem albumu skupine AC/DC pel Axl Rose? (FOTO: YouTube)
Bo na novem albumu skupine AC/DC pel Axl Rose? (FOTO: YouTube)

Nato je olje na ogenj prilil še pevec skupine Rose Tattoo Angry Anderson, ki je v intervjuju za The Rockpit dejal, da mu je Angus povedal, da dela na novem studijskem albumu skupine AC/DC skupaj s frontmanom zasedbe Guns N’ Roses Axlom Roseom.

Zdaj pa je v intervjuju za Duke TV spregovoril tudi Chris Slade in z nasmeškom dejal: ‘Moja usta so zapečatena. Četudi bi vedel, o tem ne bi smel spregovoriti niti besede. Kot pogosto rečem: če bi vam to povedal, bi vas moral ubiti. Kar ni ravno dobro. Bojim se, da niti začeti ne bi smel s takšnim odgovorom.’

Angus javno še vedno ni spregovoril o tem, kakšni so njegovi načrti glede skupine AC/DC. Axl pa je trenutno še vedno na svetovni turneji s svojo matično zasedbo Guns N’ Roses. Je pa Axl izrazil željo, da bi v prihodnosti z velikim veseljem sodeloval z AC/DC.