Čedahuči se vračajo na odre z velikim koncertom v tivolski Švicariji!

Čedahuči - Švicarija koncert

Čedahučiji se vračajo na odre! Tokrat s koncertom v čudovitem ambientu pred Švicarijo v ljubljanskem Tivoliju pod okriljem MGLC (Mednarodni grafični likovni center). Za glasbene navdušence pripravljajo čaroben večer, saj je po dveh letih to spet mogoče! Vstopnice v prodaji od petka, 22. aprila, dalje preko www.mojekarte.si.

O Čedahučijih:
Slovenska glasbena skupina, ki ima za sabo več kot 250 koncertov in 4 albume. Po teh turbulentnih časih so se zbrali v prenovljeni zasedbi in to poletje jih spet lahko pričakujete na slovenskih odrih. Vodilne slovenske folksterje lahko prepoznate po svojstvenem zvoku, raznolikih aranžmajih in pesmih, kot so ‘Če hočeš, grem’, ‘Odprta knjiga’, ‘Je mimo leto’, ‘Geronimo’, ‘Js in ti’, ‘Tišina’ in ‘Če kdo ve, kje je’.

O koncertu:
Navdih za koncert se je zgodil na jutranjem sprehodu po Tivoliju in Blaž je dobil tisto svojo idejo “tukaj bi lahko igrali”. Ideja je čakala na ugodne razmere in zdaj je čas! “Vrata se bodo odprla” ob 19:00, malo zatem bo Danijel Bogataj s svojim ambientalnim in meditativnim glasbenim projektom ustvaril atmosfero in malo pred osmo se bo po dolgem času spet zgodil koncert Čedahučijev!

Gostja večera bo čudovita Urša Mihevc, ki jo poznate iz benda Fed Horses in se bo ta večer s Čedahučiji prepletla v pesmih obeh skupin. Po koncertu pa je na sporedu tudi sproščeno druženje na ploščadi pred Švicarijo. Lepo vabljeni!

Facebook dogodek

Zasedba:
Blaž Učakar, Romana Prosenc, Danijel Bogataj, Mojca Zalar, Jure Mihevc, Aljaž Hrastar in Anže Žurbi.
Gostja večera: Urša Mihevc (Fed Horses).

Vstopnice:
V prodaji od petka, 22.4.2022 naprej.
– zgodnji ptički: 15eur (do 6.5.2022)
* v primeru dežja bo koncert prestavljen na nedeljo, 5.6.2022

Povezave:
spletna stran: https://cedahuci.si/
bandcamp: https://cedahuci.bandcamp.com
facebook: https://www.facebook.com/cedahuci/
instagram: https://www.instagram.com/cedahuci/