Bullet for My Valentine izdali napovednik za video ‘Not Dead Yet’.

Bullet For My Valentine (FOTO: uDiscoverMusic)
Bullet For My Valentine (FOTO: uDiscoverMusic)

Valižanska metal zasedba Bullet for My Valentine, je te dni izdala nov napovednik za njihov prihajajoči video ‘Not Dead Yet‘. Skladba je tudi na njihovem aktualnem ploščku ‘Gravity‘, ki so ga izdali junija letos.

 

View this post on Instagram

 

Soon.

A post shared by Bullet For My Valentine (@bfmvofficial) on

O skladbi ‘Not Dead Yet’

Frontman Matt Tuck pa je v intervjuju za Metal Hammer glede skladbe ‘Not Dead Yet‘ povedal: ‘Na tem posnetku se dogaja precej stvari, to so (bile) moje stvari, stvari ob katerih se počutiš negativno, čeprav poskušaš, da ne bi. Bilo je še več skladb o tem, kje sem jaz in podobnih stvari. Torej, želel sem narediti pozitivno skladbo o tem, da nisem še mrtev in dosegli smo neverjetne stvari. Še vedno je precej življenja v nas, v naših osebnostih in v skupini. Kreativne stvari, veš. In pesem je o tem, kako te življenje nenehno tepe, a se ne predaš.’

To je že šesti studijski album skupine Bullet for My Valentine, ki pa se je tokrat odločila za nekoliko drugačno pot. Na aktualnem albumu so namreč vključili precej elektronskih elementov in se nekoliko oddaljili od značilnega zvoka, ki smo ga bili do zdaj vajeni.