Bryan Adams se novembra vrača v Areno Stožice!

Bryan Adams bo 22. novembra 2018 nastopil v Areni Stožice.
Bryan Adams

Nesporni kralj romantike Bryan Adams, bo v četrtek, 22. novembra 2018 znova obiskal našo prestolnico. Koncert bo tako kot leta 2014 tudi tokrat v Areni Stožice.

Popularni kanadski pevec Bryan Adams je glasbeni izvajalec, ki ga številni poslušajo že vse življenje in katerega uspešnice kot so ‘Everything I do’, ‘Have you ever really loved a woman’, ‘Run to you’, ‘Please forgive me’ nam že desetletja odzvanjajo v ušesih.

Bryan Adams navdušuje s številnimi uspešnicami

V dosedanji karieri je s svojimi hiti navdušil in še vedno navdušuje generacije in generacije. Znan je po nalezljivi energiji, iskrenosti na odru in energičnih nastopih, o katerih je govora še dolgo po koncertih.Do danes je kot roker, kitarist, pevec in avtor glasbe prodal preko sto milijonov plošč, kar ga uvršča med najbolje prodajane izvajalce vseh časov in prejel 23 nagrad od kar 94 nominacij. Med njimi so številni grammyji in glasbene nagrade MTV, s pisanjem in izvajanjem filmske glasbe pa se je zapisal tudi med nominirance za oskarja.

Poleg glasbenega poslanstva Bryan Adams skozi vso kariero ostaja zvest čutu za družbeno odgovornost. Zbira sredstva za revne otrok, redno dobrodelno nastopa, prizadeva pa si tudi za pravice živali. Njegova največja strast poleg glasbe pa je gotovo predvsem portretna fotografija. Fotografiral je celo vrsto znanih obrazov, med njimi tudi našo smučarko Tino Maze.

Njegove pesmi ‘Cuts Like a Knife’, ‘Run To You’, ‘Summer of ’69’, ‘Heaven’, ‘All For Love’, ki danes veljajo za klasike, so zaznamovale mladost mnogih in pustile sled v glasbeni zgodovini, medtem ko jih z navdušenjem posluša tudi občinstvo mlajše generacije.Redki se lahko pohvalijo s kar 35-letno glasbeno kariero, pri čemer priljubljeni avtor rock balad nima nikakršne želje, da bi se poslovil od svojih poslušalcev. Njegov najnovejši album ‘Get Up‘, ki ga je produciral Jeff Lynn iz ELO (Electric Light Orchestra), je nedvomno še en korak naprej v njegovem bogatem glasbenem ustvarjanju.’

Ni kaj, 22. november bo odlična priložnost, da si večnega romantika še enkrat več ogledate v Stožicah, kjer bo zagotovo predstavil tudi nekaj skladb z aktualnega studijskega albuma.