Brian Johnson skupaj z ženo na Floridi

Brian Johnson bo izdal avtobiografijo. (FOTO: Guitar Interactive)
Brian Johnson bo izdal avtobiografijo. (FOTO: Guitar Interactive)

Daniel Hartwell, promotor legendarne avstralske zasedbe AC/DC je objavil novo fotografijo (nekdanjega) pevca Briana Johnsona, na kateri je skupaj z ženo Brendo. Na fotografiji Brian Johnson v rokah drži izvod Hartwellove knjige ‘Saint John Lennon‘. Gre za izmišljen roman, ki ga je Hartwell napisal skupaj z Roseanne Bottone.

Brian Johnson je oboževalec Beatlesov in Lennona

Daniel je ob fotografiji zapisal: ‘Ne ujameš vsak dan pevca skupine AC/DC, kako bere tvojo knjigo! Brian Johnson, hvala ker si prebral mojo novelo! Od nekdaj sem tvoj veliki oboževalec! Kakšna čast! Jaz sem THUNDERSTRUCK!’

Ko pa je eden izmed oboževalcev Daniela vprašal, ali je Johnson povedal karkoli glede novega albuma skupine AC/DC pa je le ta odvrnil: ‘Dobro vprašanje. Govoril je predvsem o tem, da je oboževalec Beatlesov in Johna Lennona! Povabili smo ga na mednarodni festival The International Beatles On The Beach Festival! Zdaj živi tu na Floridi!’

Pred časom so se namreč pojavile govorice, da se je Brian vrnil v skupino AC/DC. V Vancouvru je bil namreč ujet na fotografiji skupaj z bobnarjem Philom Ruddom in kitaristom Angusom Youngom pred studiom Warehouse Studios. Takrat se je govorilo, da skupina AC/DC snema nov studijski album, ki naj bi ga Angus Young posvetil svojemu pokojnemu bratu.

Johnson je bil leta 2016 prisiljen zapustiti skupino AC/DC zaradi težav s sluhom. Namesto njega je začasno uskočil legendarni frontman zasedbe Guns N’ Roses Axl Rose, da je skupina AC/DC tako lahko končala s svetovno turnejo Rock Or Bust world tour.

Kot vse kaže pa se stvari v skupini AC/DC počasi postavljajo na svoje mesto …