Bon Jovi 20. julija prihajajo v Areno Stožice! – 1. april

Rezervirajte si 20. juliji, kajti v Stožice prihajajo legendarni Bon Jovi!
Rezervirajte si 20. juliji, kajti v Stožice prihajajo legendarni Bon Jovi!

Priljubljeni rockerji Bon Jovi bodo končno obiskali tudi našo prestolnico z velikim koncertom, ki se bo zgodil v soboto, 20. julija 2019 ob 20. uri v Areni Stožice v Ljubljani!

Končno se bodo predstavili tudi slovenskemu občinstvu

Bon Jovi se konec maja odpravljajo na veliko evropsko turnejo ‘This house is not for sale‘, s katero bodo začeli 31. maja v Moskvi in zaključili 25. julija v Izraelu.
Ker so rockerji koncert v Celovcu, ki se bo zgodil v petek, 19. julja 2019 razprodali, so se organizatorji odločili, da simpatične rockerje pripeljejo še v Ljubljano in predstavijo slovenski publiki.

Ena najpopularnejših zasedb na svetu bo na prihajajoči turneji predstavila aktualni album ‘This House is Not for Sale0, na skoraj triurnih koncertih pa ne bo zmanjkalo uspešnic, ki so bend iz New Jerseya proslavile in jim prinesle status enega redkih stadionskih ‘headlinerjev’.

Poleg vsega so bili Bon Jovi lani sprejeti tudi v Rock And Roll Hall Of Fame, na dogodku pa se jim je takrat pridružil tudi nekdanji kitarist Richie Sambora, ki ga tokrat v Sloveniji žal ne bomo videli.

Bon Jovi je ameriška rokovska skupina iz New Jerseyja, ustanovljena leta 1983. Trenutno skupino sestavljaja pet članov: pevec in frontman Jon Bon Jovi, kitarist in back vokalist Phil X, klaviaturist David Bryan, basist Hugh McDonald in bobnar Tico Torres. Ime Bon Jovi izhaja in Jonovega originalnega priimka Bongiovi.

So ena najbolj znanih in najuspešnejših rock skupin na svetu, s prodanimi več kot 130 milijoni izvodov albumov in koncertno kariero, v kateri so nastopali pred skupno več kot 34 milijoni ljudi v 50 državah.

Kot predskupina bodo nastopili domači San Di Ego!

Vstopnice bodo v prodaji od srede, 3. aprila 2019!

Ne pozabite, da je bila novica objavljena 1. aprila, na tisti dan v letu, ko si vsi lahko izmislimo kaj lepega. Bon Jovi NE pridejo v slovenijo, šlo je zgolj za prvoaprilsko šalo!!!