Bomb Shell odhajajo na Sever

Bomb Shell v hladnejše mesece vstopajo z novo skladbo Sever (Foto: Tomi Rihtar)

Po uspešnem poletju in prejeti nagradi za najboljšo glasbo na letošnjih Melodijah morja in sonca, ter seriji poletnih koncertov, skupina Bomb Shell navdušuje svoje oboževalce s svežo skladbo z naslovom “Sever”. Skrbno pripravljena pesem, za hladnejše mesece, ki so pred nami, ne prinaša le dodelanega, a prepoznavnega zvoka talentirane peterice, temveč predstavlja tudi močno simboliko želja in sanj, ki pogosto ostanejo nedosežene zaradi pomanjkanja poguma ali strahu.

Besedilo, ki ga je napisala pevka Petra Zore, v sebi nosi sporočilo spodbude, ki naj bi poslušalcem vlilo pogum za uresničitev lastnih ciljev. »Sever je simbolika za želje, sanje, h katerim strmimo, a si jih ne upamo uresničiti ali pa nam zanje zmanjka poguma. Zato naj bo Sever tista melodija, ki ti vliva moč za uresničitev svojih ciljev,« nam je zaupala simpatična Petra Zore, ki svojega navdušenja nad novo pesmijo ni mogla skriti. Glasbo za skladbo Sever so skupaj ustvarili Petra Zore in člani skupine Bomb Shell, medtem ko je aranžma prispeval bobnar in vodja zasedbe, Brane Štubljar ml.

Skladbo Sever člani zasedbe Bomb Shell podarjajo v poslušanje kot novo mojstrovino v svojem glasbenem ustvarjanju. Pod vodstvom Brane Štubljarja ml. in z vrhunsko kakovostjo miksa, ki jo je prispeval Simon Jovanovič iz Studia Evolucija, je skladba postala edinstvena glasbena poslastica. Skladbo ob izidu podpira unikatna vizualna animacija, ki jo je ustvaril edinstveni Tomi Rihtar.

Svojo bilanco zasedba Bomb Shell letošnje leto zaključuje več kot pozitivno, predstavili so svoj drugi album Tri leta kasneje, osvojili prestižno nagrado za najboljšo glasbo na Melodijah morja in sonca, osvojili srca poslušalcev s široko paleto koncertov po celotni Sloveniji, v zadnji mesec leta pa člani zasedbe vstopajo suvereno, saj 14. decembra pripravljajo pravo koncertno doživetje v Zorica Baru, v središču naše prestolnice, kjer bodo, poleg svojih uspešnic, ekskluzivno predstavili tudi nekaj novega glasbenega materiala, ki bo kmalu ugledal luč sveta.