Bomb Shell: Jim bo osmica prinesla zmago?

Bomb Shell: Jim bo osmica prinesla zmago?

Bomb Shell se že intenzivno pripravljajo na nastop na festivalu Melodije morja in sonca (MMS), kjer bodo premierno izvedli svojo novo festivalsko skladbo “Potujem”, za katero člani skupine obljubljajo, da bo navdušila še tako zahtevnega poslušalca. 8. julija bodo v portoroškem Avditoriju nastopili osmi zapovrstjo.

Glasbena peterka je dobila zaporedno številko nastopa na prihajajočem MMS 2023 – Petrino srečno osmico!

Osmice se je najbolj razveselila pevka zasedbe, Petra Zore: »Presrečna sem, da so izžrebali prav to številko za naš nastop na tem festivalu. Osem je zame posebna številka, ki nosi srečo. Veselim se, da bom lahko ponovno del tega glasbenega dogodka, kjer se je zgodba skupine Bomb Shell začela. Skupaj z ekipo si želimo ustvariti še en nepozaben glasbeni trenutek na odru.«

Poleg priprav na nastop na festivalu MMS, Bomb Shell še vedno aktivno promovira svoj aktualni singel “Boli” z albuma Tri leta kasneje. Številni poslušalci, ki so skladbo ujeli na naših radijskih postajah so priznali, da je to ena od njihovih najljubših skladb iz še svežega albuma. “Ta čutna in intimna balada je najbolj iskrena in čustvena skladba, ki smo jo kadarkoli izdali,” povedo člani zasedbe.

Njihov nastop na Melodijah zagotovo ne bo prvi festivalski nastop – na tem istem odru so navdušili že leta 2016 s skladbo Narobe svet, že leto kasneje pa so s pesmijo Tididam stali na odru festivala Poprock, ki je potekal v sklopu Dnevov slovenske zabavne glasne.

Skupina Bomb Shell je s svojimi dosežki in energičnimi nastopi postala nepogrešljiv del slovenske glasbene scene. Njihov album “Tri leta kasneje” in skladba “Boli” sta že osvojila srca številnih poslušalcev. Po sedmih letih se z navdušenjem vračajo na oder, kjer se je vse skupaj tudi začelo – tam bodo 8. julija znova zapeljali občinstvo s svojo glasbo in energijo.