Bogunov ‘PRIDIGA’

Foto: Bogunov, promo
Foto: Bogunov, promo

V živo si oglejte brezplačen decembrski koncert Bogunov – live stream iz Delavskega doma Trbovlje, v nedeljo, 19. 12. 2021, ob 18:00.

Provokativni, intrigantni, mračno upajoči in vedno vrhunski Bogunov, ki ga ne želite zamuditi.

“Kot da bi Johnny Štulić in Damir Urban šla na literarni večer, pivo in v garažo, nabrala vmes še štiri tipe ter posnela vrhunsko mračno upanje.”. Tako je glasbo skupine izvrstno opisal glasbeni kritik Jaša Lorenčič za glasbeni portal SIGIC. Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples. Bogunov bodo v vas spodbudili čustveno, telesno in umsko razgibavanje ter vas z neverjetno karizmo in nežnostjo, hudomušnim humorjem in mračnjaško strastjo popeljali po kotičkih uma in duše, ki v današnji histeriji sveta pogosto ostanejo skriti. Če ste lanski decembrski koncert uživali ob bogunovski akustični intimi, bo letošnja “PRIDIGA” iz Delavskega doma v Trbovljah glasna, močna in prijetno sladkokisla rock popotnica v prihajajoče leto. Decembrsko darilo, ki si ga obvezno privoščite v toplem udobju svojega doma.

Za nemoten prenos slike in zvoka na najvišji ravni, skrbi podjetje za informacijske tehnologije Novatel d. o. o. iz Celja.

Bogunov so:

Ognjen Zeljić – glas

Peter Pavičić – kitara, spremljevalni glas

Vladimir Zelić – kitara, spremljevalni glas

Rok Skoliber – bobni

Boris Holešek – bas kitara, spremljevalni glas