Bogunov podpisali pogodbo z Dallas Records

FOTO: Mateja Gašperin
FOTO: Mateja Gašperin

Skupina Bogunov je podpisala pogodbo z Dallas Records! 23. septembra izide dolgo pričakovani album More bijesa – vabljeni na promocijo, ki bo na dan izida albuma v priljubljenem ljubljanskem lokalu Čin Čin. Videli in slišali smo lahko že dva singla s prihajajočega albuma, temačno ljubezensko balado Nočna zgodba in zahtevno, globoko pesem socialne tematike – Jedini sin, pri kateri je sodeloval legendarni kitarist skupine Pomaranča Mijo Popovič. Sredi septembra izide tudi nov video spot za single Našel sem, ki bo hkrati napovednik albuma More bijesa. Skupina Bogunov in Dallas Records obljubljajo še mnogo kakovostnih in zanimivih glasbenih poslastic.

Misteriozno druščino Bogunov, ki bi jo lahko opredelili kot nekakšne naslednike balkanske smeri novega vala, v katero je zasedba vpletla tudi delček sebe, si je tekom let naš kolektiv ogledal že dvakrat. Nazadnje na lanski izvedbi festivala TrNOVfest. 

BOGUNOV so: Ognjen Zeljić – vokal, Peter Pavičić – kitara, Vladimir Zelić – kitara, Rok Skoliber – bobni, Boris Holešek – bas kitara