Bodo Rammstein dobili svoj Lego koncertni set?

Rammstein
Rammstein - foto: Jens Koch

Je kaj bolj epskega od Rammsteinovega nastopa v živo? Vsekakor so nastopi skupine povzročili za številna odprta usta in večne spomine ob spektaklu, ki ga naredijo na odru in zdaj je možno, da bi lahko družba Lego pozdravila to impresivno sceno s svojim poklonom skupini.

Lego ima spletno mesto z idejami, na katerem lahko ljubitelji Lego kock podjetju predložijo ideje. En oboževalec skupine Rammstein je predlagal idejo, da bi dodelano scensko postavitev skupine spremenili v Lego set. Ta predlog je pritegnil pozornost same skupine, ki je idejo podprla.

Rammstein Lego set

Predlog osebe, ki se predstavlja kot “Airbricks“, se glasi: “Rock koncertna scena, ki jo sestavlja 6 članov: 2 kitarista, 1 basist ,1 klaviaturist, 1 bobnar in 1 pevec. Celotna scena je sestavljena iz 1493 delov. Scene lahko prilagodite svojemu okusu, po koncu koncerta pa se lahko skupina od javnosti poslovi tudi s funkcionalnim dvigalo. Ustvarjam jih tako, da me spominjajo na lepe čase, preživete na koncertu, ko nismo imeli te bolezni, v upanju, da bo kmalu vse to za nami. Upam, da bo marsikomu všeč in da boste vnaprej glasovali za moj projekt z naslovom Tour Tour.”

“Airbricks” je predstavil tudi več slik (med njimi tudi nekatere spodaj) predlaganega seta za Lego Rammstein. Oboževalec upa tudi na 10.000 glasov, da bi to idejo uresničil.

“Rammstein bi radi imeli ta komplet. Pridružite se nam, da dosežemo 10.000 glasov !,” je skupina Rammstein preko svojega Facebook profila spodbujala predlog svojim oboževalcem.

Svoj glas lahko oddate na uradni Lego spletni strani (tukaj), kjer si lahko tudi ogledate vse slike.