Bo na novem albumu skupine AC/DC vendarle pel Axl Rose?

Bo na novem albumu skupine AC/DC pel Axl Rose? (FOTO: YouTube)
Bo na novem albumu skupine AC/DC pel Axl Rose? (FOTO: YouTube)

V nedavnem intervjuju za The Rock Pit, je spregovoril član avstralske zasedbe Rose Tattoo Angry Anderson in dejal, da mu je Angus Young povedal, da ustvarja nov studijski album za skupino AC/DC, Axl Rose pa naj bi bil glavni vokalist na albumu.

 

Young se zaveda, da je še veliko oboževalcev skupine AC/DC

Angry je dejal: ‘Točno, govoril sem z Angusom konec lanskega leta, ko smo kot predskupina nastopili pred Guns ‘n’ Roses. Takrat sem ga vprašal, kakšni so načrti in dejal je: ‘Pišem nov album.’ Mislil sem si, da je to resnično kul, zato sem ga vprašal kdo je še v skupini in odvrnil mi je, da Axl.’

Brian ne bo prisoten, Phil ne bo prisoten, Cliff ne bo prisoten, na žalost pa tudi Malcolm ne, ki ga žal ni več med nami. Žal prvotni člani očitno ne bodo sodelovali pri novem studijskem ploščku, a v končni fazi ljudje imajo radi glasbo in nove skladbe.

Roko na srce, Angus ne potrebuje denarja, zaveda pa se dejstva, da je širom sveta še na milijone oboževalcev skupine AC/DC, ki si želijo skladbe slišati v živo. Žal skladbe ne bodo izvedene s strani članov prvotne postave, a roko na srce, v ogromne čevlje so odlično stopili tudi drugi glasbeniki, pred katerimi ni bila niti malo lahka naloga. Nekaterim je bilo všeč, spet drugi so bili zelo kritični, a trenutno je to edini način, kako lahko glasbo v živo približajo oboževalcem širom sveta. Na zadnji turneji je namesto Briana kot vokalist vskočil Axl Rose. Pogumna poteza, ki se je obrestovala in roko na srce, Axl je svoje delo opravil profesionalno in korektno.