Blues nostalgija se nadaljuje – MotörCity 2018

Bogato tolminsko festivalsko dogajanje je lani avgusta dobilo še enega bratranca – MotörCity. V organizaciji ArtFest d.o.o. je blues rock s pridihom ameriške nostalgije zapolnil še tisto izmed žanrskih vrzeli, ki dosedaj na Sotočju še ni bila zastopana. In tako bo tudi letos – obeta se druga edicija festivala MotörCity 2018, ki bo navdušila tako ljubitelje tradicionalnega bluesa, kot tudi modernejšega pristopa k zvrsti.

Letos se bodo vroča kolesa v Tolminu vrtela med 16. in 19.avgustom 2018, in bodo sledila lani uspešno začrtanim smernicam prve edicije festivala. Kot smo že vajeni, se bo ob Sotočju ponudilo le najboljše.
Zaenkrat so potrjeni izvajalci, ki bodo zadovoljili še tako petične glasbene sladokusce – med njimi Laurence Jones, Popa Chubby, The Brew, The Bad Flowers, domači Hamo & Tribute 2 Love bodo nastopili na Delta odru s posebnim akusticnim programom, ne bodo pa manjkali niti izjemni in nepogrešljivi Stray Train.
Festival bo ponovno organiziran kot samozadostno mestece v malem, ki bo ponujalo nabor sveže hrane za vse okuse, predvsem pa širok nabor pijače, vključno z najfinejšim žganjem in koktejli. Doživetje, v katerem bomo lahko za nekaj dni pozabili na realnost vsakdana.

MotorCity 2017 official aftermovie.

ENMotorCity 2017 AfterMovie released!Enjoy official AfterMovie of our first festival edition that hosted great line up; Chris Thomas King Fan Page 27. Rother Bluestage San2 Henrik Freischlader Stray Train Hans Theessink Bluesback Matt Schofield Music Dan D and many others. It awakes nice memories. Filmed by Jaka Čurlič and JZA Crew. Major line up annnouncement for MotorCity 2018 is scheduled for February 2018 and tickets will go on sale same day. We have prepared lot of nice surprises for you. Stay tuned!Your MotorCity team.SIUradni MotorCity "aftermovie" je tukaj!Uživajte v uradnem festivalskem "aftermovie"-ju festivala MotorCity iz naše prve edicije festivala, ki je postregla z odličnim naborom nastopajočih; Chris Thomas King, Henrik Freischlader, Stray Train, Hans Theessink, Bluesback, Matt Schofield, DanD in mnogi drugi. Vsekakor je filmček lepa uvertura v poletne spomine.Film so pripravili v JZA Crew & Jaka Čurlič.Za vas, dragi obiskovalci, pa pripravljamo prav posebno presenečenje; in sicer v februarju 2018 pripravljamo veliko objavno nastopajočih glasbenih skupin za festival MotorCity 2018, hkrati pa bomo istočasno pričeli s prodajo vstopnic za festival. In to še ni vse, pustite se presenetiti!Do tedaj pa – uživajte!Vaša MotorCity ekipa

Objavil/a MotörCity dne 6. februar 2018

 

Vstopnice za festival so na voljo v treh variantah in so že na voljo v uradni spletni trgovini
  • festivalska vstopnica za celoten festival, 16.-19.8.2018 (16.8.kot dan prihoda, z DJ programom na festivalski plaži, 19.8.dan odhoda brez glasbenega programa), cena 40,00€ + provizija
  • 1-dnevna vstopnica, petek, 17.8.2018 : 29,00€ (+provizija)
  • 1-dnevna vstopnica, 18.8.2018 : : 29,00€ (+provizija)
Dosedaj znan lineup za MotörCity 2018.

Vozniki motorjev in vozniki starodobnikov imajo na festival prost vstop! 

Vse to, in pomlad bo prinesla še veliko več. Dobrodošli na MotörCity!