Bliža se festival MIKK22

MIKK Murska Sobota bo tudi v letošnjem letu pripravil festival MIKK22. Pred samim osrednjim dogajanjem na festivalu MIKK22 bomo v MIKKovi galeriji Odprto obrobje v četrtek, 13. septembra ob 18:00 uri odprli razstavo plakatov iz vseh dozdajšnjih Metal klavnic.

Kaj se bo na festivalu dogajalo?

V petek, 14. septembra bo v sklopu festivala MIKK22 potekala jubilejna Metal klavnica v klubskem prostoru in sicer že 50. po vrsti na kateri bodo nastopale metalske zasedbe Arch Of Hell (Češka), Dekadent (Slovenija), Darkfall (Avstrija) in Cytotoxin (Nemčija).

Drugi dan festivala v soboto, 15. septembra bo znotraj grajskega dvorišča v dopoldanskem času potekal MIKK Art Market, kjer bodo umetniki imeli možnost prodaje unikatnih umetniških izdelkov. Obiskovalci bodo imeli možnost kupiti tudi glasbene plošče, CDje ter majice.

V glavnem delu večernega dela festivala bodo nastopili 7AM (Slovenija), Dogs in Kvala (Srbija) ter Demolition Group (Slovenija).

Nastopila bo tudi skupina Demolition Group. (FOTO: Mateja Gašperin)
Nastopila bo tudi skupina Demolition Group. (FOTO: Mateja Gašperin)

V petek in soboto bo znotraj grajskega dvorišča tudi leto poskrbljeno za kulinarično razvajanje, kjer se bo vrtela glasba po izboru MIKKove ekipe. Tudi za letošnji festival so MIKKovi prijatelji čez mejo, Pivovarna BEVOG, poskrbeli, da se bo na festivalu lahko pilo posebej za to priložnost zvarjeno craft pivo, katerega smo poimenovali MIKK Frik.

Vstopnice za festival so v prodaji v MIKKovi kavarni.
Cene vstopnic za festival MIKK22:
Petek 5€
Sobota 8€
Festivalska vstopnica 10€