Blink-182 morali odpovedati mini turnejo

Skupina Blink-182
Skupina Blink-182

Blink-182 so bili primorani odpovedati mini turnejo po Ameriki, zaradi zdravstvenih težav njihovega bobnarja Travisa Barkerja.

Travis Barker ima že nekaj časa zdravstvene težave

Blink-182 so kar preko svojega uradnega Twitter profila sporočili, da je zdravstveno stanje bobnarja Travisa Barkerja ‘še vedno preveč tvegano’, da bi mu medicinska ekipa dovolila igrati. Že junija so Blink-182 morali prestaviti koncerte, ki so jih imeli napovedane v Las Vegasu. Razlog? Travis Barker je imel v obeh rokah krvne strdke.

Tudi Barker je dal pisno izjavo: ‘Zadnjih nekaj mesecev je resnično bednih, ko sem čakal zdravnike, da me spravijo v normalno stanje, da se lahko vrnem na turnejo in nastopim s svojo skupino. Na žalost pa je tveganje, povezano z bobnanjem še vedno, preveliko. Delam vse, kar morem, da se čim prej vrnem na turnejo. Rad bi se zahvalil oboževalcem, družini, prijateljem in članom skupine za vso ljubezen in podporo.’

Blinki bi morali med drugim nastopiti tudi na Riot Festu, sporočili pa so, da jih letos tam žal ne bo, a zato pridejo tja drugo leto.